No stými KM je mi to jasné a viem že aj existujú prístroje ktoré to vedia odhaliť....len netuším ako sa ktým prístrojom dostať.

(Super servisáci majú merače na hrúbku laku a pod...až sa divím že sa niekto neživý len tým,momentálne by som za to zaplatil.)
Neviem ako u vas ale na SR je teraz pri dovezenych autach potrebna kontrola originality+prepisy+zaplatit cloveka co to dovezie.
Ale prosim spytaj sa a ak je profik (myslim ze ho poznas a vyzna sa tak že ty sam by si si u neho nechal kúpiť auto) či nevie napočítať, samozrejme orientačne, náklady na dovoz na Slovensko. A či nemá prehlad Rakúsko,Nemecko o Škodách fabiách 1,9Tdi, niečo ako ten inzerát čo som dal vyššie ale s trochou istoty že sa mi ten voz nerozpadne pod rukami do roka. Teda ten krumlov ma presne taku polohu ze sa da chodit tam aj tam tak ak by o niecom vedel som ochotny aj ja vycestovat.
Zatial dakujem.
EDIT: stale hladam a prave som objavil toto:
http://auto.bazos.cz/inzerat/5704727/SE ... AJITEL.phpčo si otom myslíte? Viem že povedat/napisat moze hocikto hocico ale ak ma servisnu knizku tak to vyzera seriozne...a hlavne bez dalsich investicii.