mno tady to mame tak trochu jinak, niceho se neboj, kdyz budes posera tak uz se terce nezbavis

Jen tohle forum bezi 3ti rok a dost lidi jsme tu uz zazili a lidi jako ty tu bylo tisice, doslova .. a jen par kusu je tu porad a za ten cas se da rict ze se uz zname a jsme kamaradi, vidame se 2x rocne a ja od zacatku chtel forum presne takove jako je ted a takove bude za dlasi 2 roky a ty tu treba uz davno nebudes .. jsi tu novej, na navsteve tak si proste nemuzes dat nohy na stul protoze tu zatim nejsi doma ..
Mas to o to horsi, ze mi tu skutecne nejsme anonymni komunita, tedy myslim to core fora .. proto ze jsi novej, tak ti lidi proste neveri a koukaji na tebe co jsi zac .. pokud tu vydrzis a sednes nam jako clovek tak si tohle co ti ted pisu precti za rok a das mi za pravdu!
99% lidi tu hleda informace i telefonu a rekl bych ze 99,9% odpovedi tu najde .. a ta "nase" parta tu je proste protoze je tu fajn a sranda

a treba i ty casem budes mezi nas patrit, ale jestli ano to je na tobe

jak rikam, lidi jako ty, tech tu bylo tisice a pokud jsi necim vyjimecny, nebo nam proste jen sednes tak tim lepe, ale nemuzes cekat ze kdyz jsem prijdes tak se vsichni po* ereme ze jsem prisel nekdo novej, protoze na forum chodi porad novy a novy lide ..
Kazdy stary pes a moderator a iphone expert si to svoje postaveni musel zaslouzit, vybudovat, ne poctem postu (na to tu nehrajeme), ale pristupem, znalostma, nazorama. Pokud budes par mesicu pomahat novejm, lidi si te vsimnou a zacnou te brat, pokud prvni co udelas napises do nasi sekce nevo o hospode tak jsou lidi opatrni.. to je normalni a hlavne je to tak spravne !