Sony Vaio VPCY11S1E - jaky vybrat restore

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar schmiedy | pát říj 22, 2010 2:28 pm

Ahoj, jsem majitelem tohoto notebooku, ale budu jej prodavat, aspon se o to snazim kuli prechodu na macbook pro..:). Chtel jsem se optat co mam vybrat ve Viao recovery centre?Chtel bych aby pri prodeji byl notebook jako novy kdyz jsem ho razbali, myslim ohledne software, tzv. cisty s Operacnim systemem. Moje otazka je, jestli mam pouzit pouze volbu restore : C a nebo restore complete system. Vse bych chtel smazat, ale musi tam zustat Operacni software (nemam k nemu DVD, notebook je bez mechaniky, windows je jiz predinstalovan). Kdyz novy uzivatel ho zapne, jen dovyplni svoje udaje a tak, jak je to pri koupi noveho notebooku s novym predinstalovanym systemem, dekuji za odpoved ..

Nikdo mi na jinych forech neodpovedel, tak snad mi tady nekdo poradi, jestli uz neco podobneho delal, dekuji.:)
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát říj 22, 2010 2:53 pm

Delal jsem to o vikendu u vaia, pokud si nerozdeloval hardisk a mas vsechno na C: tak dej restore C: akorat ja to pak mel v anglictine takze jsem pak jeste musel volit cestinu aby vse bylo tak jak jsem ho koupil ;)

A melo by ti to i napsat ze bude vsechno smazano a uveden to tovarniho nastaveni.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar schmiedy | pát říj 22, 2010 3:32 pm

Re: Sony Vaio VPCY11S1E - jaky vybrat restore

dekuji konecne za rozumnou odpoved, nikdo nebyl schopny nikde mi poradne odpovedet, myslel jsem si to, ale potreboval jsem jistotu :) ta volba jazyka bude pak pri uvodni obrazuvce pri najizdeni poprve do systemu?
Disk jsem nerozdeloval, jenom sem ho chtel dat do puvodniho stavu, svoje veci si vzit na externi hadr a pockat na MCP 13..:) nemuzu se dockat..:)

jinak dekuji moc..:)
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Barberry.pha | pát říj 22, 2010 3:54 pm

No mi se to prave neukazalo pri uvodnim nabehnuti a pak to nastavoval v nastaveni na cz language, bohuzel uz ho nemam abych ti rekl presnejsi cestu, pak se asi 3x restartoval nez se ukazala ta nabidka pri spusteni s tou nabidkou cestinou, ale treba ti to ukaze hned, uvidis sam. Jinak taky jsem ho prodaval protoze jsem si kupoval macbook ;) tak pak napis jak to dopadlo ;)
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar schmiedy | pon říj 25, 2010 8:25 pm

Tak notebook restorovan, mel jsi pravdu, stacilo jenom prendat jazyk na cestinu a vse bylo v poradku. Dekuji za radu a uz se tesim az si v patek zajdu pro Macbook pro 13"... :)
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Barberry.pha | pon říj 25, 2010 9:33 pm

Tak supr ze se to povedlo ;) tak hodne stesti v poznavani maca, pokud s nim uz nemas zkusenosti, ja vcera pul dne resil zmenseni velikosti fotek :))) nakonec jsem to kombinaci slov v googlo nasel ze uplne jednoduse ve vestavenem prewies prohlizecia moznost je :)) ucim se snim a zatim spokojenost :)
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar schmiedy | pon říj 25, 2010 9:42 pm

Zadne zkusenosti nemam, nikdy jsem ten system neovladal, ale strasne se tesim, po ipodu a iphonech sem si uz jasno udelal a macbook pro byla pro me jasna volba do budoucna, uz se tesim jak se budu ucit a vstekat se a vsude hledat co a jak udelat:-) bude to jiny svet, snad ale pro prynosny a zabavny:-)
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Barberry.pha | pon říj 25, 2010 10:13 pm

Tak chce se do toho jenom dostat a clovek uz si pak priste poradi :) a nebo pomuze google, ikdyz pripojeni maca k tv pres redukci a hdmi byl taky zazitek na cely den az jsem skoncil v istylu kde mi zaskrtl prodavajici v nastaveni displeje mirror displays a najednou se mi v tv objevilo to co na macovi :)))) jj mac mam vychytavky jenom je clovek neznaly musi objevit ale alespon se tedka nenudim :))) jeste kdyz je zpohodlnely z cz windows a najednou vsechno v eng, takze nektery veci hledam dele :))
Manual iPhone
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar votrelec005 | pon lis 01, 2010 6:50 pm

Dakujem inac barrbery, aj ja asi bidem robit nico take na mojom vaiu
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý