ASUS K50IP-SX119V názory

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

KIWI | pát lis 05, 2010 9:41 pm

ASUS K50IP-SX119V názory

ahoj ,co si o tom notebooku myslíte? jsem student na vozíku a usnadnilo by to práci a nemusel bych prosit spolužáky o zapůjčení sešitu, protože po 3 měsících mě to štve se pořád ptát o sešit.
(letos mi škola nesehnala asistenta i přesto že to mam v papírech)
děkuji za názory na notebook.
edit: http://www.alza.cz/asus-k50ip-sx119v-d184105.htm

Uživatelský avatar Beavers | pát lis 05, 2010 9:51 pm

Re: ASUS K50IP-SX119V názory

Bez dlouhých řečí a technických rozborů, myslím, že tím nijak nešlápneš vedle. Něco podobného máme v rodině dva a nenaříkáme si. V tomto vláknu se ale ozvou i protichůdné názory, protože vždy bude hodně odpůrců, ale i příznivců. Takže to ber jen jako mou zkušenost.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar jackherrer | sob lis 06, 2010 7:40 am

souhlasim s Beaversem, stroje sou uz sice vykone na jine urovni ale myslim si ze tenhle v pomeru cena vykon je na tom slusne..
jinak kdyby me pozadal o sesit, coz se nestane protoze si zapisky nedelam, vozickar snad mu ho i sam okopiruju, takze nemej pocit ze nekoho otravujes, slusne vychovany clovek s tim problem nema a ani po case mit nebude.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar House_MD | sob lis 06, 2010 7:57 am

Akorát bych dokoupil větší baterku. Jinak já vždycky na půjčování sešitu balil holky :-D
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar jackherrer | sob lis 06, 2010 8:03 am

OT: @HMD: a kdy mi ten sesit vratis?? treba dneska, stav se pro nej u me doma :twisted:
Moderator fóra
Moderator fóra

KIWI | pon lis 08, 2010 5:13 pm

House_MD píše: Jinak já vždycky na půjčování sešitu balil holky :-D

To sem taky dělal :)

hannawald | pon lis 08, 2010 6:36 pm

podle me je ten Asus takovej univerzal na doma, nejsem si jisty, zda je vhodny na tve zamery..co na tom chces delat? jen MS Office? pak bych radeji volil neco prenosnejsiho s mnohem vyssi vydrzi na baterky, 3hod Asusu je malo. Bud nejaky vykonny Netbook, pokud bude vyhovovat klaveska nebo neco s ULV procesory..dobre vypadala rada Timeline od Aceru, ale mne treba vubec nesedla klavesnice, fakt strasna. Apple ani nedoporucuju, predpokladam, ze chces neco v cene kolem 14tis..

kendy1991 | úte lis 09, 2010 3:19 pm

Naprosto souhlasím s Beaversem nedávno jsem si kupoval notebook na vysokou a padl mi do oka 16" Asus. Za cenu 16 000 kč jsem nic lepšího koupit nemohl. Jsem s ním spokojený, až na výdrž baterie (2, max 2 a půl hodiny) a váhu. Jinak na přenášení doporučuji koupit netbook popřípadě subnotebook (13"). Osobně do školy nosím 9" Acer a na školní potřeby je to výborný stroj. Navíc skoro nic nestojí a je opravdu lehký a ultra přenosný. Výkonem sice pokulhává, nicméně to hravě nahradí velikostí (cca jako malý sešit A5). :wink:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Vše ostatní