Ja som mal jednu z uplne prvych PS3 60GB čo vyšli. Po troch mesiacoch šla z domu. Okrem heavenly sword to bolo cele zle. Mám doma až 2x PS2 a tie mali svoje čaro. (jedna je priateľkina)
Kupil som si radsej Wii ktore som mal do minuleho mesiaca čiže vyše 3 roky. Toľko akcii, chatovačiek a srandy som pri stene ešte nezažil. (používam projektor) No už som začal cítiť absenciu grafiky a nejakých serioznejších titulov. I ked na Wii vychádzali hry v množstvách takmer ako na iphone.
Minulý týžden som si kúpil XBOX 360 S 250GB a NEĽUTUJEM. Okamžite sme našli s priatelkou niekolko titulov na split screen. Co tu rozoberate o grafike je hlupost, xbox ma kvalitnejsiu grafiku ako PS3 i ked to nemas sancu rozoznat volnym okom. Ovladace a je to pravda sa drzia ovela prijemnejsie. Na PS3 ma po hodinach hrania ovladac tlacil tu ani neviem ze ho mam. Okrem toho xbox ma media center a mozes si vystreamovat cez pol domu filmy,hudbu foto z PC. Na nejaké BD zabudni to je minulosť a sony tým asi nieje nadšené.
MOJ VERDIKT: Kúp si NOTEBOOK!

Ten v tvojom veku využiješ asi najviac a možno niečo z toho aj bude užitočné.