rony | pon led 24, 2011 5:09 pm
ak mas problemy sustredit sa, tak ti poradim len toto.
odstran vsetky rusive vplyvy. to sa povie lahko tak ti poradim konkretne.
ja som sa na skusky ucil tak, ze som si zbalil ucenie, zobral vodu, nasadol na motorku a siel som do lesa tak daleko, aby sa mi nechcelo vratit. ziadny mobil, nic take. len ucenie. tam som zostal tak dlho, aby som nemal pocit, ze sa iba drbem na motorke :)
mozes si najst napr. kniznicu, kam si mozes na pol dna sadnut a nikto ta nevyzenie ale nie je tam co ocumovat.
ak nie si schopny vytesnit ruchy ako otravujucich ludi, mobil, rodicov, telku, tak musis ist na to radikalne.
ked ma otravovali doma, tak som zostal na internate (koleje) a sam som sa ucil lebo nebolo co ine robit.
v momente ak krutis hlavou ze mobil predsa musis, tak si skoncil a ja s radami tiez :)
nie je to nic neobvykle ze mas pocit ze nestihas ucenie, ide o to kuknut sa na to, co ta zamestnava. urcite kopec hluposti, ktore su vzdy len take malickosri ale robis ich vela. takze odrezat sa od sveta a vsetko prec.
a ako radi metalgirl, kolko knih si precital za posledny mesiac? za pol rok? za rok? stale nula? uz mas pricinu problemu.
netrap sa ak to nejde, nevadi, ze sa ti nechce citat a nudi ta to, naozaj je to dobre. najde sa clovek, koho citanie bavi, kto sa vie naucit, bude mat vysledky a bude robit taku robotu, co ho bavi miesto teba. a ty budes robit to, k comu sa netreba ucit. napriklad si ta on objedna na vykopanie septiku :)