... Nuz dnes ho uz nemam
chyba mi akurat kontakt so spoluziakmi.. ci uz skuskove alebo len tak 
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
... Nuz dnes ho uz nemam
chyba mi akurat kontakt so spoluziakmi.. ci uz skuskove alebo len tak 

) no už som z toho akosi vyrástol a mám tam len ľudí, ktorých nejako potrebujem a nechce sa mi vkuse vyvolávať. Ale koniec koncov, keď som na pc, tak mi fb beží vždy

mam tam dost priatelov kedže furt beham niekam von
a hlavne tabory atd
osobne mam 640 priatelov... minule som pocital že z toho 55O poznam...zvyšok su doublenicky a par čo nepoznam
No toť celý můj názor.

Kdyby si se ho zbavil ze svého života, tak tě ani nenapadne o tom mluvit, pokud to jedině nebereš jako nějaký druh terapie. 

Ja mam priatelov okolo 300 a su to ludia ktorych poznam. Staci aj malo, ale hlavne ze viem o koho ide. Lenze mam filtrovane skupiny, blokovane statusy, nastavene prava a podobne. Jednoducho to, co je pre niekoho urcene sa k nemu aj dostane a ostatni vidia prd. Netreba kvoli tomu zakladat nove ucty a mat 10 priatelov.

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

a nevedu mše za hříšné duše trávící spoustu času na něm.
Ani nemám potřebu vypalovat jejich servery.
Koneckonců je to jejich život a jak ho stráví, kde ho stráví, je to jejich věc. Jestli doma na FBku nebo v přírodě na kole třeba.

momentálně mám 60 přátel a říkám si kde se to tam vzalo, budu muset co nejdřív promazat seznam lidí

)
Dave píše:...bohužel jak už tu někde zaznělo štvalo mě že jsem někam šel a každý o mě věděl všechno co by měl např. vědět jen opravdový kamarád.

))

macodk3 píše:Takmer všetci ste tu tzv. "anielikovia" ktorý hovoria že na facebooku sú le raz za 2 mesiace alebo nikdy.. tak ja vám objasním že strácate pojem o čase.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé