spachal | úte čer 28, 2011 9:45 pm
Pripada mi slusne se po tech letech zde alespon rozloucit, za oba dva ucty spachal i spachal_tmp (to neni schiza, to jen koncem roku 2007 neslo zmenit heslo po padu databaze ;] ..).
Presel jsem "ke konkurenci", muj iPhone 2G OOB1.1.2 :] uz je po skoro ctyrech letech pouzivani zpet v krabicce na zaslouzenem odpocinku, zazil toho hodne, vcetne nekolika amputaci (display, kryt, baterie ..), diky nemu vznikly prvni clanky na iphone.cz ohledne odblokovani, turbosim, prvnich jailbreaku a dalsi clanky (u kterych se dodnes neobjevily ani puvodni obrazky, nehlede na jmeno autora ;] ..), strucne a kratce: je cas na zmenu!
Pred rokem jsem se potkal s prvnim androidem v tabletu, pak nasledoval dalsi tablet no a to cele vyustilo k telefonu, prekvapive :] take s andoidem, proste jsem zjistil, ze mi "sedi" vice, nez iOS (to neni pobidka k diskuzi zarytych zastancu at uz cehokoliv, tohle je ciste muj subjektivni nazor!).
Takze vsem dekuji za ta leta zde, s vetsinou z vas to byla radost se zde "potkavat", s nekolika to uz byla radost o neco mensi, ale take jsem to prezil :], takze treba se potkame zase nekde na jinem foru.
Preji Julkovi a modum pevne nervy a ostatnim hodne trpelivosti s nimi :]. PM mi budou chodit na maily, takze pokud byste nekdo (ze znamych lidi) potrebovali kontakt, tak takto. Veci ohledne iPhone uz ale resit nebudu, to jen pro poradek, jako upozorneni.
Toz pekny den vsem! honza