T-pot aneb iphone v total commanderu

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

rodier | pát zář 30, 2011 12:41 pm

T-pot aneb iphone v total commanderu

Ahoj vsem
nikde jsem tu nevidel info o T-pot, tak to sem napisu.

Nejak se mi rozbilo ssh a proste se mi nechtelo rozchodit a potreboval jsem si nahrat do camera roll nejake fotky (bez itunes), tak jsem hledal na netu a nasel jsem.

Existuje malinkatej plugin pro Total Commander s nazvem T-pot, jenz vam do tlacitka Sitove Okoli (network neighbour) prida Iphone, kterej se tak chova jako sitovej pocitac. Umozni vam do nej vlizt, kopirovat, presunovat atd.
Proste skvela vec, kterou jsem dlouho hledal. jednoduse bez nutnosti dalsich veci jako je scp. Jo a funguje to pres usb kabel, wifi netreba.

Link http://code.google.com/p/t-pot/
Stahnete .zip a kliknete na nej v Total Commanderu, pozna ze obsahuje plugin a nainstaluje ho. Pote ihned muzete brouzdat iphonem :)

Trosicku problem muze mit nekdo v tom, ze ty adresare vypadaj trosicku jinak nez pres terminal, kterej pouziva symlinky.

Uživatelský avatar Beavers | pát zář 30, 2011 5:58 pm

Re: T-pot aneb iphone v total commanderu

POZNÁMKA MODERÁTORA:

Ale to víš, že tady T-PoT známe, už od počátků iPhone, ale toto je důkaz toho, jak nelze vyhledávat, když není dodržena přesná terminologie. Jenomže, to by si vážně mohl člověk plíce vymluvit. Tento plugin je zde nazýván např. jako Tpot a pod tím jej lze nalézt. Ale lze jej nalézt i přes Google, kde jsou odkazy na toto fórum, případně nutno hledat "plugin do Total Commanderu".
Jinak jsi dal příspěvek do špatné sekce. T-PoT není aplikace pro iPhone.
Two beer are not too beer. Shakesbeer. Nedostatek sexu způsobuje krátkozrakost.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Vše ostatní