Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Julek píše:muj osobni web je plnej rasizmu
izigoneanu píše:Julek píše:muj osobni web je plnej rasizmu
TO SNAD NE!!!
Pokud to majitel tohoto fóra myslel vážně, tak tohle byla moje poslední návštěva zde. Očekávám odpověď s vysvětlením a nebo v opačném případě můžete rovnou můj profil zde odstranit.
crusader píše:Tak Julku a omluvu musíš uveřejnit na hlavních stránkách regionálních deníků a musí být odvysílána v hlavním vysílacím čase jak komerčních, tak veřejnoprávních televizních stanic
Julkův web jsem navštěvoval a myslím, že se o nepřizpůsobivé menšině vyjadřuje ještě na můj vkus velice jemně. Až na pár výjimek je házím do jednoho pytle a nejen na základě odvysílaných TV reportáží a článků v denících, ale hlavně na základě osobní zkušenosti (a to včetně zkušenosti mé maminky). Takže kdybych se měl vyjádřit já, bylo by to možná na několikaletý vazební trest....
Dave píše::Dtady si ještě někdo asi nezvykl na Julkovo smysl pro humor
izigoneanu píše:Já žádnou omluvu nečekám. Člověk se silnou osobností si za svými názory pevně stojí a pokud to myslel vážně tak to taky muže opakovat a hájit. Já jsem chtěl jen vědět jestli zde není plno těch co nosí hákový kříž místo jablka na telefonu jako tapetu a tím pádem já od takové komunity bych se distancoval.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé