rony | ned led 01, 2012 3:15 pm
Ako som uz naznacoval predosle tyzdne ci mesiace, dnes som kliknutim na Update v iTunes opustil v iPhone 4 jailbreak.
Zmena prebehla nakoniec jednoduchsie ako som pocital... po kliknuti na Update sa mi nakoniec nainstalovali vsetky povodne nastavenia a aplikacie, akurat nemam jailbreak.
Dovod: uz ma nebavi neustale zlozite upgradovat telefon, viem, ze tento rok ho mozno vymenim ale aj tak by som uz chcel mat jednoduchy upgrade a dalsi dovod je, ze uz nepotrebujem tolko veci z Cydia ako v roku 2007 takze sa nejako skusim vysporiadat s tym, ze nebude tych par veci.
Priprava: asi polhodina skumania, co mam v mobile, stiahnutie fotiek, SMS a pod., zalohy dat v aplikaciach...
Priebeh: 14.45 som klikol v iTunes na update, 15.00 uz bol upgradnuty a aktualne prebieha obnova aplikacii do telefonu (mozem s nim normalne pracovat, len mi naskakuju ikonky)
15.20 zacina mi obnovovat hudbu a video (niekolko tisic skladieb)
=====
15.45: nejde spustit ziadna app okrem zakladu (telefon a pod.) takze restore a uz bez obnovy.
16.00: restore skoncil a nastavujem synchronizaciu, appky, fotky. synchronizujem a potom mam v plane Settings a az potom najvacsi balik s hudbou.
16.54: kopec nastavovaciek, zistujem, ze stary BillMinder mi odmieta restore dat, takze kupujem iPad verziu
17.10: zosyncovany 1Password, sync do prazdneho klienta v iphone treba urobit z POCITACA
18.00: dosyncovana hudba.
Zostava mi este v prvom iPhone, ktory je vsak uz natrvalo na iOS 3 a musi mat jailbreak a unlock...