Samsung GALAXY SIII

vše co vás napadne

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar Hape | sob kvě 05, 2012 5:02 am

Samsung GALAXY SIII

Včera byl oficiálně představen SGSIII, který je asi největším "konkurentem" iPhone. Přiznám se, že na to, jaký byl kolem toho humbuk se nic moc převratného neobjevilo. Plastový telefon za cca 15 tis.Kč je snad i k smíchu :P , nehledě na to, že 4,8" displej je dle mého názoru již za hranicí konfortu pro jeho pohodlné užívání. Proto si také myslím, že nový iP má velkou šanci přijít s něčím o mnoho lepším a hlavně doufám, že použije displej s rozumnou velikostí kolem 4". Jaký máte názor na SGSIII vy?
iPhone 4S, 16GB White, T-Mobile CZ, iOS 6
Senior uživatel
Senior uživatel

kotelník | sob kvě 05, 2012 5:57 am

Samsung GALAXY SIII

Ja s Tebou naprosto souhlasim. Jen me desi predstava, ze novy iP bude az na podzim :((
SGSIII je technologicky zajimavy, ale to provedeni nevim, me to prijde moc velke. Take touzim po iP 4"
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil

jonathanio | sob kvě 05, 2012 6:24 am

Re: Samsung GALAXY SIII

Ja v nem (nebo v HTC One X) asi vidim nastupce meho iP4S, ktery je sice v mnoha vecech super, ale nejak si na nej jako na celek nemuzu zvyknout ...
iPhone 6 64GB + iPad Air 2 128GB
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rallydavid | sob kvě 05, 2012 7:22 am

Taky si myslim ze zadny wow ten telefon neni.Podle me je hezci nez s2 ale stale je to bakelitak :).Jedine co bych vychvalil tak je to bezdratove nabijeni a to je asi tak vse.A co me naopak namichlo je ta jejich opicka se "SiRi"
:-D
iPhone 3G 8 GB -Dead
iPhone 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GB iOS 7.1.1JB
iPhone 5S (2x) 16 GB Black
iPhone 6S 64 GB -Sold
iPad Mini Retina 16 GBiOS 9.3.3JB
iPhone 7 32 GB iOS 12.x

iPad Pro 10.5 64 GB iOS 13.x
iPhone X 64 GB iOS 12.x
iPhone guru
iPhone guru

pe.kova | sob kvě 05, 2012 8:22 am

Další pádlo na řeku... vodácká sezona začíná!
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Hape | sob kvě 05, 2012 9:15 am

Ne prostě ta honba za čtyřjádry a dispeji je absurdní.4" zcela stačí !!!
Senior uživatel
Senior uživatel

gulii | sob kvě 05, 2012 9:49 am

Android - děkuji nechci. Ten design je otřesný.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jadro | sob kvě 05, 2012 10:05 am

Samsung GALAXY SIII

Ja celkem beru, ze jsme kazdy jiny a jsou lide, kterym se to libi a na plachty si potrpi... Ale muj salek kavy to rozhodne neni... Jak rika klasik: "Ja radeji investuji do ovoce." :-D
iPhoneHolik
iPhoneHolik

SilverSurfer | sob kvě 05, 2012 10:14 am

Suhlasim, reklamy boli sialene, akoby prichadzal nejaky revolucny telefon (nieco ako ked prisiel na trh prvy iPhone), ale absolutne nic extra akurat okopirovali Siri a Airplay. A dalsi fail je dat plast na vlajkovu lod.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jadro | sob kvě 05, 2012 10:18 am

Samsung GALAXY SIII

To souhlasim... Dat 15.000 a mit to v plastu neni zadny zazrak... Ale plasty jsou ted dost na vzestupu, takze si budeme muset zvykat... Uz se tesim na prvni plastovy auto :-D Ale to uz je OT. Kazdopadne jsem si jist, ze si najde spoustu zakazniku... A budme radi aspon nebudou mit vsichni iPhone ;-)
iPhoneHolik
iPhoneHolik

niky79 | sob kvě 05, 2012 11:53 am

Samsung GALAXY SIII

První plastový auto? Wtf? Trabant?

Uživatelský avatar Marek | sob kvě 05, 2012 12:02 pm

Smial som sa, ked som cital pod clankom o tomto mobile "SGS2 sa predalo vyse 20 mil. " sakra, ved to je tyzden predaja iPhone
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Alek13 | sob kvě 05, 2012 12:12 pm

nelibi se jak vypada. zadna slava)
kdy bych mel na vyber galaxy3 nebo ip3gs, tak urcite to druhy
iPhone 3GS
iPad 2
iPhone 4S
Macbook / 2010 / SSD / OS X 10.9.
iPhone 5
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Jadro | sob kvě 05, 2012 1:36 pm

Samsung GALAXY SIII

niky79 píše:První plastový auto? Wtf? Trabant?

Premejslel jsem jestli mi nekdo otluce o hlavu Trabanta ;-) Ale ten byl laminatovy :-P Nejednalo se o plast ;-)
iPhoneHolik
iPhoneHolik

niky79 | sob kvě 05, 2012 1:55 pm

Samsung GALAXY SIII

Trabant byl z duro plastu, ne?

Uživatelský avatar Hape | sob kvě 05, 2012 2:00 pm

Kucíííííííí vraťte se k tématu pleeeeeease :-)
Senior uživatel
Senior uživatel

Jadro | sob kvě 05, 2012 2:12 pm

Samsung GALAXY SIII

niky79 píše:Trabant byl z duro plastu, ne?

Jj, mas pravdu... Kazdopadne to bylo receno s nadsazkou, jako ze ted bude z plastu vic a vic veci. A Hape ma pravdu, tohle sem nepatri...

Kazdopadne ten Samsung nebude propadak... Znam dost lidi, kteri maji radeji plastovy telefon, treba i kvuli vaze... Holt kazdy jsme jiny :-)
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Lincoln Six Echo | sob kvě 05, 2012 2:23 pm

Plast jako takový nevadí, záleží jaký plast. To je asi jako dát dokupy všechny druhy dřev, ale každé ma jiné vlastnosti. Nicméně, SGS3 je opravdu hnusný a obrovský telefon. Nějak jsem čekal, že se Samsung vytáhne a ono nic, ale tak to bude asi vždycky – inovace nula.
  • iPhone 6s
  • Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
  • AirPort Extreme 5th gen
Moderator fóra
Moderator fóra

gulii | sob kvě 05, 2012 4:29 pm

Ještě letos představí S4, jelikož bude nový iPhone a ten opět určí směr.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

dodiktoval | sob kvě 05, 2012 10:42 pm

tak az takove apple ovceni jsem tady necekal. co kdyby jste se na ten telefon podivali objektivne a posoudili ho jako kdyby iPhone neexistoval, to by jste ho pak kazdej vychvaloval, ze jo?
Mne se napriklad libi, velky displej je velice pohodlny ke cteny a sledovani filmu naprilkad ve vlaku nebo behem dlouhy cesty, cekani u doktora atp...
dale, jeho vykonny proces, u ktereho jak ste rekli opravdu nezalezi na poctu jader ale i to je plus k necemu.

Uživatelský avatar GeorgioV | sob kvě 05, 2012 11:38 pm

Jenom si ale vsimňete, jak posouvame rozumnou hranici displeje. Taky jsem rikal, ze 3.5 palcu je akorat, ale ted uz spis idealu rikame 4 palce. Jsem zvedav, kdy se to zvetsovani zastavi :)
iPhone 4S 16GB Black - iOS 7
iPhone 4S 16GB White - iOS 6
iPad Mini 16GB Wifi - Silver

http://www.smartfoun.cz - Přinášíme novinky ze světa chytrých zařízení
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jadro | ned kvě 06, 2012 6:53 am

Samsung GALAXY SIII

Me tech 3,5 sedi akorat... U vetsiho bych uz nedosahl palcem do leveho horniho rohu pri ovladani jednou rukou... Takze bych musel pouzit obe... U SGS jina sance neni, jednou rukou to proste nejde
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Uživatelský avatar dodo_mt | ned kvě 06, 2012 7:37 am

Samsung GALAXY SIII

Tiež mi vyhovuje veľkosť iPhone a nerad by som uz displej zvacsoval.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

gulii | ned kvě 06, 2012 8:32 am

dodiktoval píše:tak az takove apple ovceni jsem tady necekal. co kdyby jste se na ten telefon podivali objektivne a posoudili ho jako kdyby iPhone neexistoval, to by jste ho pak kazdej vychvaloval, ze jo?
Mne se napriklad libi, velky displej je velice pohodlny ke cteny a sledovani filmu naprilkad ve vlaku nebo behem dlouhy cesty, cekani u doktora atp...
dale, jeho vykonny proces, u ktereho jak ste rekli opravdu nezalezi na poctu jader ale i to je plus k necemu.

Nevím jak bych mohl něco objektivně hodnotit a přitom vynechat jedno z vážných konkurentů :%) Jinak osobně mám Windows Phone s 4,3"
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Marek | ned kvě 06, 2012 9:03 am

Čo zo 4 jadrového procesora, keď ho Android nedokáže naplno využiť. Ledva ledva pred nedávnom začal podporovať dvojjadráky. Andorid sa mi hneď nepáči preto, že ho za chvíľu uvidíte už aj v automatických pračkách. Proste je všade ale to už sa nedá na 100% optimalizovať pre daný hardvér. Všade milión rozlišení, milión všetkého iného. A to už ani nehovorim o tom ich markete. Inak display iPhone je myslím ok, väčší by už nemuseli niektorý ľudia zvládať jednou rukou, a nosiť pri sebe placku ako toto, ďakujem neprosím. Už SGS2 je veľmi veľký, stači sa mi naň doma u otca pozrieť a do nohavíc s menším vreckom sa proste nevmestí. IPhone by som bral keby mal 3,5" ako má, alebo až po 4", viac ani náhodou a menej taktiež nie.
Ach kde sú tie časy keď som doniesol prvý iPhone a každý mi hovoril aké to je veľké...
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar eXell | ned kvě 06, 2012 9:12 am

Mně se ten telefon naopak celkem líbí, první galaxy S který mě zaujal jak designem, tak nějakými inovacemi. Například funkce Smart stay, která nevypne display když například čtete knihu nebo procházíte web, to je celkem intuitivní, otázkou je, jak dobře to v praxi funguje. V té modré barvě vypadá pěkně, nevypadá tak levně jako předchozí černé "plasťáky". Co se mi ale naopak nelíbí je ta velikost displaye, takové pádlo bych v kapse nosit rozhodně nechtěl.
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Jirkus | ned kvě 06, 2012 9:40 am

Samsung GALAXY SIII

Ot: Na ipadu3 je vidět, o kolik % se musí zvětšt baterka, aby to zařízení bylo jakš takš použitelné (oproti ipadu2 má téměř 2x tak velkou baterii).

V iPhonu je mnohem méně prostoru a tak si myslím, že zvětšení rozměrů mobilu je jediná cesta, jak ten problém s kapacitou baterie vyřešit.

Apple buď udělá podstatně větší mobil s konkurenceschopnou výdrží baterie a nebo zůstane u malého mobílku, který bude fungovat jenom pár hodin provozu.

Já věřím v to první. A nejenom proto, protože větší je lepší. :-)

SGSIII je fajn a ta fíčurka pro sledování pohybu očí je geniální. Snad to Apple od Samsungu do nového iPhonu nějak okopíruje ...
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar GeorgioV | ned kvě 06, 2012 12:26 pm

Ale jako když jsem koukal na tu modrou verzi, tak se mi to vůbec nelíbilo, dvojka vypadala elegantnější a ze začátku si u me získala respekt, ale tyto zaoblený tvary se mi fakt moc nelíbi. Přes video jsme koukal na modrou verzi, ale ta bíla vypadá mnohem líp. Uvidim, až novou trojku spatřím na živo.
iPhone 4S 16GB Black - iOS 7
iPhone 4S 16GB White - iOS 6
iPad Mini 16GB Wifi - Silver

http://www.smartfoun.cz - Přinášíme novinky ze světa chytrých zařízení
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

PeterKiss | ned kvě 06, 2012 1:07 pm

dodiktoval píše:tak az takove apple ovceni jsem tady necekal. co kdyby jste se na ten telefon podivali objektivne a posoudili ho jako kdyby iPhone neexistoval, to by jste ho pak kazdej vychvaloval, ze jo?

No pravda ale ak idem niekde na dlhu cestu tak si radsej zoberem tablet.
Mobil je len mobil samozrejme si chcem na nom zahrat, precitat mail ale stale to je mobil ten 4 jadrovy procesor je len obycajny zrut baterie a ten mega display ? Ved sa mi to uz pomali nevojde ani do vrecka, som za posun vpred milujem techniku a neodsudzujem ten sgs3 ale je to mobil pre deti moj mobil ma taky display, moj mobil ma taky procesor ale nic nove aj tak na nom pojdu tie iste aplikacie ako na sgs2 a inych uz len preto ze to ma android a ten je vsade a vyvojari urcite nebudu tvorit na jeden mobil android nieje apple.
Takze ako sa tu pise prinos 0 bodov ale jeho hw by som vydel skor na tablet ako mobil iba ten display by musel trocha nabrat na velkosti ale na mobil to je uz velka tehla.
iPhone expert
iPhone expert

niky79 | pon kvě 07, 2012 5:14 am

Samsung GALAXY SIII

Jirkus píše:Ot: Na ipadu3 je vidět, o kolik % se musí zvětšt baterka, aby to zařízení bylo jakš takš použitelné (oproti ipadu2 má téměř 2x tak velkou baterii).
.

Toto jsem nepochopil. iPad 3 ma o něco menší výdrž než předchozí model. A je stejně dobre použitelný jako předchozí modely s menší baterii. Jinak baterie je rozměrove plus minus stejna, takže si nemyslím, ze by se iPhone musel nějak razantne zvětšovat.

Jirkus | pon kvě 07, 2012 5:42 am

iPad3 má o 70% větší kapacitu baterie než iPad2.

http://www.tuaw.com/2012/03/09/new-ipad-battery-has-70-more-capacity/

Na internetu můžeš najít i patřičné obrázky, na kterých je vidět, že ta baterka je fyzicky skoro 2x tak velká a mnohem déle ji musíš nabíjet. Fyziku neošálíš. :D

Zatímco iPad je poměrně velké zařízení, do kterého se větší baterka ještě vešla, u iPhonu je to jinak.

Schválně se podívej na fotky rozebraného iPhonu4s. Uvidíš, že v malém těle iPhonu není téměř žádný prostor pro větší baterii.

Takže pokud v Applu budou chtít v novém iPhonu použít stejný procesor jako v iPadu3 a nebude jim stačit krátká výdrž pár hodin, budou muset udělat VĚTŠÍ IPHONE. A nebo budou muset udělat ošizený iPhone ...

Bigger is better! :)
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Marek | pon kvě 07, 2012 7:38 am

Alebo zapracuju na vyvoji a predstavia vylepseny procesor s vylepsenou baterkov
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Jirkus | pon kvě 07, 2012 8:55 am

Samsung GALAXY SIII

Teoreticky by mohli použít "starý" mikroprocesor z iPhone4s vyrobený novější technologií, ale to by byla ta ošizená varianta iPhonu.

Navíc by to rozhodilo kompatibilitu mezi posledními verzemi iPhonu (iPhone5) a iPadu (iPad3).

iPhone5 bude díky většímu displeji a lepší baterii mít i větší rozměry :)

A uvidíš, až se ten větší iPhone na trhu objeví, jak všichni budou jásat. :)

Zkrátka: Bigger is better!
Senior uživatel
Senior uživatel

Lincoln Six Echo | pon kvě 07, 2012 10:17 am

Jirkus píše:iPad3 má o 70% větší kapacitu baterie než iPad2.

http://www.tuaw.com/2012/03/09/new-ipad-battery-has-70-more-capacity/

Na internetu můžeš najít i patřičné obrázky, na kterých je vidět, že ta baterka je fyzicky skoro 2x tak velká a mnohem déle ji musíš nabíjet. Fyziku neošálíš. :D

1) Ano, baterie má o 70 % větší kapacitu.
2) Ne, baterie v nové iPadu není 2x větší, je téměř stejně velká jako v iPadu 2. Už samotný iPad 2 je téměř celý vyplněný baterií. Dokonce je to napsáno i v odkazu, který jsi zde uvedl.
What's amazing about this news is that Apple increased the battery capacity without drastically increasing either the size or the weight of the batteries.

Sorry za OT a za ten tón, ale už mě opravdu unavuje opravovat chytráky, kteří rádi poučují, ale bohužel blbě.

Co z toho vyplývá? Ne Apple, nemusí drasticky zvětšovat velikost iPhonu, jelikož disponuje baterií s větší kapacitou o stejné velikosti. Dokonce si může dovolit iPhone ještě zmenšit při zachování současné výdrže. Upřímně ale doufám v to, že výdrž výdrž nového iPhonu bude o trošku lepší než u 4S. Ale to už jsem opravdu OT.
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

Jirkus | pon kvě 07, 2012 11:49 am

Add Samsung Galaxy SIII:

Společnost Samsung je elektronický gigant, který ve své divizi mobilních telefonů telefony nejen vyrábí, ale také je navrhuje. Na rozdíl od společnosti Apple, která si jednotlivé díly navržené např. Samsungem od Sammsungu koupí a pak si je nechá někde v Asii smontovat.

To, že Samsung a další výrobci své špičkové telefony osazují velkými displeji, může být důsledkem faktu, který jsem popsal ve svých předchozích příspěvcích. Zkrátka moderní výkonné několikajádrové mikroprocesory a grafické chipsety spotřebují velké množství energie a jedinou cestou, jak z toho ven je zvětšování telefonů z důvodu větších baterií. Alespoň do doby než se objeví nějaký nový princip akumulátorů.

Důkazem tohoto trendu je nejenom Samsung Galaxy Note a Samsung Galaxy SIII ale i např. LG Optimus LTE2 a další špičkové telefony s displeji o úhlopříčkách 4,3 – 5,3 palců.

Add. eRiper:

Sorry za OT a za ten tón, ale už mě opravdu unavuje opravovat chytráky, kteří rádi poučují, ale bohužel blbě.

Chápu, že můžeš mít komplex z velkých věcí nebo z někoho, kdo má jiný názor než ty, ale naprosto nechápu to, abys kvůli tomu druhé neprávem urážel. Doufám, že se ke svému nešťastnému výroku postavíš jako chlap a omluvíš se!

Edit: No tak nic, alespoň už víme na čem jsme, sralbotko ... :)

Téma je v kategorii vše ostatní, tak doufám, že znáš pravidla!
Naposledy upravil Jirkus dne stř kvě 09, 2012 2:21 am, celkově upraveno 2
Senior uživatel
Senior uživatel

Lincoln Six Echo | pon kvě 07, 2012 12:43 pm

Nikoho neurážím, opravuju tě. Hovoříš tady o fyzice a 2x větší baterii, přitom má téměř stejný objem.
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

niky79 | pon kvě 07, 2012 4:41 pm

Samsung GALAXY SIII

Jak jiny nazor? To, ze je baterie fyzicky stejne velka, neni nazor, ale FAKT.

Uživatelský avatar tvosi | úte kvě 08, 2012 3:40 pm

Navic ipad3 ma vetsi spotrebu kvuli podsviceni retina displeje a ne kvuli pouzitemu procesoru/grafice
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Pr3dator | úte kvě 08, 2012 4:45 pm

Samsung GALAXY SIII

Tvosi: Prdlajz, podsvietenie je úplne rovnaké ako na dvojke.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
Senior uživatel
Senior uživatel

Lincoln Six Echo | úte kvě 08, 2012 6:28 pm

Hm… teď nechu kecat, ale jestli si dobře pamatuju, tak LEDky u iPadu 3 mají o 50 % větší spotřebu. Nechce se mi to číslo přesně hledat, četl jsem to zřejmě na TUAW.
  • iPhone 6s
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Vše ostatní