Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
niky79 píše:První plastový auto? Wtf? Trabant?
niky79 píše:Trabant byl z duro plastu, ne?
dodiktoval píše:tak az takove apple ovceni jsem tady necekal. co kdyby jste se na ten telefon podivali objektivne a posoudili ho jako kdyby iPhone neexistoval, to by jste ho pak kazdej vychvaloval, ze jo?
Mne se napriklad libi, velky displej je velice pohodlny ke cteny a sledovani filmu naprilkad ve vlaku nebo behem dlouhy cesty, cekani u doktora atp...
dale, jeho vykonny proces, u ktereho jak ste rekli opravdu nezalezi na poctu jader ale i to je plus k necemu.
dodiktoval píše:tak az takove apple ovceni jsem tady necekal. co kdyby jste se na ten telefon podivali objektivne a posoudili ho jako kdyby iPhone neexistoval, to by jste ho pak kazdej vychvaloval, ze jo?
Mne se napriklad libi, velky displej je velice pohodlny ke cteny a sledovani filmu naprilkad ve vlaku nebo behem dlouhy cesty, cekani u doktora atp...
dale, jeho vykonny proces, u ktereho jak ste rekli opravdu nezalezi na poctu jader ale i to je plus k necemu.
Jirkus píše:Ot: Na ipadu3 je vidět, o kolik % se musí zvětšt baterka, aby to zařízení bylo jakš takš použitelné (oproti ipadu2 má téměř 2x tak velkou baterii).
.
Jirkus píše:iPad3 má o 70% větší kapacitu baterie než iPad2.
http://www.tuaw.com/2012/03/09/new-ipad-battery-has-70-more-capacity/
Na internetu můžeš najít i patřičné obrázky, na kterých je vidět, že ta baterka je fyzicky skoro 2x tak velká a mnohem déle ji musíš nabíjet. Fyziku neošálíš.![]()
What's amazing about this news is that Apple increased the battery capacity without drastically increasing either the size or the weight of the batteries.
Sorry za OT a za ten tón, ale už mě opravdu unavuje opravovat chytráky, kteří rádi poučují, ale bohužel blbě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé