rony | ned kvě 27, 2012 9:56 pm
zvyk, skusenost, odporucania ostatnych.
ak ste ajtaci, tak to nemusite dobre chapat, ked vam win behaju. majitel macu zasa vcelku dobre vie posudit nakolko bojuje s tym, co chce robit a co musi pridat, aby vobec mohol robit.
poviem na mojom priklade:
vecne som na pc bojoval s hlupostami: napr. usb port sa rok tvaril, ze je 1.1, kto vie aky je pomaly, pochopi. potom sa konecne rozhodol, ze bude tym, co mal byt 2.0 a nakoniec sa znova rozhodol byt 1.1
hocikedy zabudol, ze nejake zariadenie uz poznal a tvrdil, ze sa cosi instaluje a vyskakoval ten nefunkcny dialog win, ze sa idu hladat ovladace a nikdy sa nic nenaslo. takze som mal par usb zariadeni, kde som nervacil lebo ked ich bolo treba, akurat streckoval win.
teraz o pocitaci netusim, ze existuje, mozno som videnim windowsaka ochudobneny o nejake moznosti, ale v skutocnosti...
no a taly muzikant je daleko menej chapavy v IT ako ja, nedokaze vyriesit problem, ked strci do usb nejake zariadenie a odrazu to nejde. najma ak je to nejaky mikrofon ci mechanika, a o tri minuty ide pred ludi...
no a posledny aspekt, ak sa stretnu dvaja, co robia podobny biznis, tak radsej maju rovnake zelezo, aby sa dohodli.
posledny bod: macbook je len zelezo, inteligentny clovek s tym nema problem ak to ma pochopitelne rozhranie :-)
jo, iste aj isty dojem aj to hra rolu :-)