OT OT OT :
mno k ekologii řeknu asi tolik z vlastní mě se přímo dotýkající zkušenosti vím 1000% že se jedná pouze o obrovský kšeft který se schovává za lásku k přírodě.. je mi z toho doslova na blití jen si na vzpomenu !!
Třídění odpadů mě může trefit šlak když vidím reklamy na třídění odpadů třeba... ježiši ...
Zaplatíte za odvoz odpadu, pálku jako prase... nutí nás ( firmy MUSÍ třídit ) k třídění... co se stane... zaplatíte za odvoz odpadu .. kde se odpad třídí a dále za velké peníze prodává dál.. tříděním v podstatě děláte práci za technické služby které nejsou nic jiného než firmy ze kterých teče do kapes zastupitelů a dalších hyen spousty peněz... a teď to nejlepší, vy to vytřídíte protože jsme masírováni reklamou a milujeme přírodu (takže uděláme jejich práci za kterou dostávají peníze) ale hlavně mi ten odvoz odpadu zaplatíme

o je naprosto na hlavu... budu třídit odpad, jakmile bude odvoz zdarma, rád jim pomůžu a budu se přehrabovat ve vlastních odpadcích ale za to nebudu platit a odvoz...
ovšem neříkám že se nenajdou lidi kteří jsou opravdu ochotní chránit přírodu, ale ti nikdy, opakuji NIKDY nebudou mít možnost rozhodovat o ekologii, budou dál pouze nosit žáby ze silnice, bohužel pro nás pro všechny je to velká smůla ..
omlouvám se za mé největší OT co jsem kdy zde na fóru napsal ( a že jich už bylo

)