Čaute chalani potrebujem poradit. Nikdy som nič z cudzích krajín neobjednával tak neviem a prepáčte ak budú moje otázky hlúpe.
Chcem sa spýtať, našiel som inzerát kde chlapík z Azerbajdžanu predáva Galaxy Note 2 64gb unlocked za 400dolárov čo je v prepočte okolo 309€. Napísal som mu kolko by stála doprava na Slovensko a odpísal že posiela formou FedEx/DHL a doprava by stála nejakých 50€ tak nech rátam dokopy niečo okolo 360€. Neviete kolko by mohla stáť doprava, či ma náhodou neoklamal? nie že príde mi mobil a dokopy budem platit aj 450€ to si rovno môžem kúpiť na Slovensku. Máte niekto s FedEx skúsenosti?
2.otázka: Akou formou budem platiť? V hotovosti alebo bankový prevod alebo ako? Najviac by mi vyhovovala hotovosť, FedEx to je tušim kurierska služba tak môžem zaplatiť priamo tých cca 360€ na ruku kuriérovi?
A posledná otázka: Je naň medzinárodná záruka 1 rok. Čo znamená to medzinárodná? Bude mi záruka platiť aj tu na Slovensku?
Sorry za sprosté otázky netýkajúce sa iPhonu ale snaď poradíte. Dik

tak nie ak teda radíte aby som do toho nešiel radšej nejdem veď asi už máte nejaké tie skúsenosti. Nechal som sa oblbnúť cenou ale teda keď hovoríte že sa to neoplatí, radšej kúpim u nás a za normálnu cenu.
dik za rady teda