Pokud mohu doporučit (ne,nechci dělat reklamu,ale za cca 3 roky jsem vyzkoušel asi 10 tipů e-cigaret a většinou jsem byl zklamanej a myslím,že ne jednoho potenciálního e-kuřáka.
Ale v současné době,vlastně už téměř tři čtvrtě roku používám eGo One a za celou dobu jsem neměl žádný problém.E-kouřím v zásadě pořád,ale nebudu lhát,u pivka si normální ,,smradlavku" dám
Žhavící spirála mi vydrží cca měsíc,někdy o týden míň,chuť je sice prvních pár hodin po výměně hlavy nic moc,ale pak je chuť naprosto vynikající.V zásadě kouřím jen ovocné náplně,převážně sladší,jako jahoda,mango,žvýkačky a sem tam to proložím tabáčkem od KH liquid clasic.Normalni cigára mi nechybí a hřeje mě u srdce (vlastně všude),když vidím manželku,jak pokaždé co si jde zapálit ma balkón,ty procedury s oblékáním,mrznutim apod

a já v klídku gaučing v teple a ,,píšťalu" u tlamy

Nicméně jedno je ale jisté a spousta lidí si to nenechá vysvětlit a to,že pokud se už jednou rozhodnete pro e-kouření,tak to taky pro vás musí byt primární styl kouření a možná bych i radil JEDINÝ způsob kouření.Protože návrat ke smradlavkam je vždycky pohodlnější (vlastní zkušenost)
Nejdůležitější je si zpočátku vybrat tu správnou příchuť a sílu nikotinu,každému vyhovuje něco jiného,takže v tom se asi nedá poradit,chce to zkoušet.
Přeju hodně pevné nervy a vůle