hra - TapDefense [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

JC_Gucci | stř led 07, 2009 2:45 pm

Re: hra - TapDefense

Tak jsem upgradoval a ve vezich jsou trochu rozdily.
Taktika arrow vezi je nic moc. Na treti lvl davaj zoufale malo dmg a na ctvrtej maj malou kadenci a moc velkej dostrel. Ve vysledku to znamena, ze kdyz mate dve veze na lvl 4, obe maj dostrel skoro na celou mapu, vzdycky strilej najednou a vzdycky na prvni priseru. Lepsi je upgradovat freez (maj slusnej dmg) a pouzit bud cannon nebo magic, pac pri pouziti vic freez vezi vedle sebe se prisery dostanou do chumlu a pak se hodi collateral od cannon a magic.

Hyrogen | stř led 07, 2009 9:45 pm

Tak se mi to včera večer zadařilo v pohodě dohrát. Za celou dobu mi utekli jen dva bídáci, které jsem malinko podcenil ale v závěru ani jeden white/black.
Osvědčila se mi taktika: zpočátku jen arrows a rychle vylepšovat. Prvni halo šlo do ice veží, které jsem postupně přidával a rychle vylepšoval. Pak už jsem daval halo jen do pěnez a až ke konci postavil 2x magic a 2x storm , jednu na začátek a druhou na konec. Než přišel samotný závěr, obě jsem je vytunil na max. Kromě arrows, ice a zmíněných storm jsem postavil asi 3 canony ale jen napůl vylepšené. Věží jsem celkově moc nepostavil, spíš se soustředil na jejich upgrade.
Díky všem za rady.

JC_Gucci | pon led 12, 2009 1:13 am

Trosku OT, ale musim se pochlubit. Hral jsem survivor v 7 Cities a prezil 280 vln (skoro ctyri hodiny hrani). Hral jsem to na easy, takze skore nic moc, ale koukal jsem do high score tabulek na netu a nevidel tam nikoho kdoby prezil tolik vln...

edit: Dnes jsem se pokusil o stejnou taktiku na hard a dostal jsem se na 20. misto v high score.
20 Gucci CZ 2044500 Map2 Hard Survival 231 3h 12m 47s January 12, 2009

Biermann | pon led 12, 2009 8:04 pm

Jakou mapu jsi v tech 7cities hral? Prvni?

Uživatelský avatar ygy | pon led 12, 2009 8:06 pm

4 JC_Gucci pls popis mi tvoju taktiku ...je rovnaka ako na prvej strane alebo ....
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

JC_Gucci | pon led 12, 2009 8:58 pm

Mluvim o hre 7 cities
Biermann píše:Jakou mapu jsi v tech 7cities hral? Prvni?

Druhou

Je nekdo proti aby se toto vlakno prejmenovalo na "Tower defense hry"? Prijde mi zbytecne kvuli kazdy zakladat nove vlakno.

malac123 | pon led 12, 2009 10:06 pm

zdravím všechny a prosím radu mám tuto hru taky naistalovanou v iphone ,ale i jiné a mám problém jediný chci neukažou se mi na skle telefonu nevím kde je problém prosím poradte . všechny tyto hry jsem instaloval přes itunes v pc s xp. prosím radu . předem děkuji
Host
Host

JC_Gucci | pon led 12, 2009 10:42 pm

to cemu rikas sklo telefonu se rika "Spring board"
Zkus telefon vypnout a zapnout. Jestli se ti neobjevi, tak to mas spatne sesynchronizovane. Koukni se do zalozky aplikace v itunes jestli ty co chces mit v telefonu jsou zaskrtle. Jestli jsou zaskrtle a stejne se ti v telefonu nezobrazi, jdi do sekce "Pro novacky" a zaloz tam vlakno, ktere bude v nazvu obsahovat tvuj problem a v prispevku vsechny podrobne informace, jako jaky mas iphone, jaky fw, jestli jailbreak a podobne.

malac123 | pon led 12, 2009 10:51 pm

vše jak tady píšeš jsem už i kontroloval nekolikrát .A vždy se mi naistalovali ostatní hry současně sníma tak tam byli dané přímo na skle. je tedy pravda ,že jsem telefon nevypínal . zkusím to ted znovu .
Host
Host

JC_Gucci | úte led 13, 2009 12:04 am

Nebylo by lepsi nejdriv zkusit telefon vypnout a zapnout a potom sem napsat? Navic jsem ti docela dobre popsal co mas delat kdyz to nepomuze...

Edit: Dnes jsem se naposledy pokusil pokorit high score v 7 cities, zkousel jsem mirne jinou taktiku a prekonal se jen o par tisic, coz by me dostalo na 17 pozici v high score na internetu. Bohuzel uz se zjevne score z verze 1.0 na internet nezapisuji (tabulka ale jde zobrazit). Proto jdu nainstlaovat novou verzi a zkouset znova.

Uživatelský avatar ChiLLi_Master | čtv led 15, 2009 5:46 pm

Dobrá gameska, ale já bych řekl, že Fieldrunners a 7Cities je lepší :wink:
iPhone 6,
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita
Host
Host

JC_Gucci | čtv led 15, 2009 8:33 pm

Kazda ma neco do sebe. Nejmin me bavi Fieldrunners. Staveni cesty vezema je sice geinalni napad, ale to je vlastne jedinej zajimavej prvek na hre. Tapdefense je dobrej v ekonomice (musis setrit penize a zit z uroku), 7 Cities ma super system levelovani a vylepsovani vezi.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Hry pro iPhone