české recenze

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

77white | pon bře 23, 2009 4:26 pm

české recenze

Ahoj,
chtel bych se zeptat zde pritomnych, co to sleduji. Casto utracim za hry do iPhonu a napadlo me na youtube recenzovat co mozna nejvic titulu, sestavit nejaky osobni zebricek. Jediny rozdil od tun podobnych poradu by byl ten, ze porad by byl cesky, tudiz byste nemuseli lapat kazde slovicko. Zaroven byste mi mohli psat specialni prani na zakoupeni a zrecenzovani hry (pokud me hra samozrejme zaujme:)). Taky by bylo fajn, ze byste mi mohli psat vytky a poznatky, abych to poradne vypiloval :)
Videa by byly na youtube kanalu a zde bych zkusil domluvit specialni sekci, kde by byla vsechna videa prehledne vystavena a byl by tam i prostor pro vase dodatky.
A otazka zni, mate o to zajem? Ja abych to nedelal jen tak pro 3 me iphone spoluzaky :)
Dekuji za rady a vydrz pri cteni :)
77White

Uživatelský avatar Apache23 | pon bře 23, 2009 4:31 pm

Re: české recenze

No, na škodu to určite nebude. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | úte bře 24, 2009 7:44 am

Re: české recenze

samotne AppStore poskytuje funkciu Review, doporucujem primarne ju vyuzivat na solidne informovanie. Samozrejme nie je mozne to vyuzit na rozsiahlejsie texty avsak ako uvodna informacia od skutocnych vlastnikov hry je to obrovska pomoc pred nakupom hry.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone