BMW Z4 [Appstore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Nalim-P | sob bře 14, 2009 11:37 am

BMW Z4 [Appstore]

Niečo čo tu ešte nebolo, maľovanie pomocou kolies BMW :D
Obrázky sa potom dajú uložiť do galérie.

:arrow: video:http://www.youtube.com/watch?v=fMifFhCohGc&eurl

:arrow: dostupnosť: ano (Appstore)

:arrow: cena: zadarmo (verzia Lite)

:arrow: veľkosť: 50,3 MB

:arrow: obrázky:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Yreg | sob bře 14, 2009 1:33 pm

Re: BMW Z4 [Appstore]

Tak to vyzerá ako ukážková hlúposť. Baví ťa to? (to nemyslím ironicky/útočne, normálne sa pýtam, možno sa mýlim a dá sa s tým pohrať)

Nalim-P | sob bře 14, 2009 1:43 pm

to Yreg
Ak to bola otázka na mňa, tak odpoviem, že ja na iPhone hrám akurát P.Solitaire od Gameloft. Ale snáď niekoho tato hra bude baviť.

Yreg | sob bře 14, 2009 2:56 pm

No, tak som to myslel, že či len pozeráš po appstore a keď nájdeš niečo nové tak to sem len dáš, alebo či to aj používaš.

Nalim-P | sob bře 14, 2009 3:10 pm

Pozerám na rozne weby a keď má niečo zaujme, čo by mohlo zaujímať aj niekoho iného tak to sem hodím. Niekedy niečo aj vyskušam, ale vačšinou to dlho nehrám. Ak potrbujem zabiť čas tak si zahrám spominaný P.Solitaire, ten ma ešte neomrzel :wink: Ináč mám v telefóne ešte zopár hier pre svoju 5 ročnú dcerú, to keď si chcem od nej trošku oddýchnuť :)

jardafox | ned bře 15, 2009 8:18 pm

tak tohle mně taky fakt zní jako naprostá blbost, díky kterejm začíná bejt app store dost nepřehlednej....

Uživatelský avatar Drago | pon bře 16, 2009 6:03 pm

Tipujem, ze hra funguje na rovnaky system ako ta od Audi...nepamatam si na presny nazov, ale bola to hlupost ovladana z hora
iPhone 6 64GB Space Gray
MacBook Air 13" Mid 2013
iPad 2 32GB WiFi Black
iPhone 5 16GB Black (2013-2015)
iPhone 3G 8GB Black iOS 3.1.3 (2008-2013)
Obrázek
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

andrejkovo | pon bře 16, 2009 6:36 pm

Nebudem Ti pisat, ze si mas precitat pravidla, ale musim. Pozri si ako spravne odpovedat na predchadzajuci prispevok. Paly viewtopic.php?f=112&t=10929

ee...audi bola zhora a boli to závody..toto je kresleniie pomocou kolies a kamera je aj z vnutra..je to skor predstavenie noveho BMW Z4

H-Street | sob bře 28, 2009 1:10 am

Anglicanov to bavi :lol:
Mna nie ale nechavam pre nich :lol:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone