Keby si si pozrel výsledky toho vyhľadávania, určite by si našiel článok z toucharcade, kde píšu, že momentálny status je "coming soon". Keby výrobca uviedol niečo bližšie, tak by to bezpochyby updatli.
Nabudúce sa ty zamysli, na čo sa pýtaš a pokiaľ to bude niečo rozumné, odpovedia ti rozumnejšie. A mýliš sa, ja som sa nikdy nepýtal na nič, čo by som nenašiel čo len po chvíľke hľadania ;)
trpaslikcz píše:Kdyby každej používal google, tak nemusejí existovat fóra.
Pointa diskusných fór je o diskutovanie na nejaké témy, prípadne riešenie nejakých problémov. Nie je to o tom, že si lenivý napísať tri slová do vyhľadávača a prečítať si výsledky, tak napíšeš svoju otázku sem a chceš aby to
niekto urobil za teba. Na to je určené
chacha.com, nepleť si to.
edit: soráč, nevšimol som si, že karel a trpaslikcz sú dvaja rôzny používatelia, moja odpoveď smeruje na trpaslíkov príspevok ktorého zmysel som ale vôbec nepochopil.update: keď sa tu so mňou nehodláš prieť, prečo si vôbec písal ten prvý príspevok!? Kľudne mi napíš pm, môžme sa hádať ďalej, páči sa mi ale, že namiesto toho aby si mi ju poslal si sem len napísal ďalší zbytočný komentár o tom, že sa tu nebudeš hádať. Ja som tu len bránil svoje meno a hlavne som autorovi vlákna aspoň
pomohol.
Naposledy upravil Yreg dne čtv dub 23, 2009 8:08 pm, celkově upraveno 1