Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
jednu hru som nemal v SVK appstore a kamos mi poslal link a písalo mi že This game not ............ for SVK appstore... Ale predčasom mi znova poslal link ale teraz sa ma spýtalo CHANGE TO USA APPSTORE?....je to divne dal som yes a hru mi zobrazilo skuste mu tu postnut link
Opravdu je to vyborna hra, ktera cloveka bohuzel prestane behem hodiny bavit. Jediny na co totiz kouka jsou jenom loading screeny, ktere sou u kazdy mensi prkotiny. Jedina vec, proc tuhle hru proste nemuzu hrat
to trpaslikcz No jako zkousel sem to, ale vzdycky mi to nakonci registrace napise ze moje kreditka neni v USA takze se mi nepotvrdi registrace :/ .Jak si to obesel? (:
Já se registroval pouze na free. Takže platební kartu jsem nepotřeboval. Dělal jsem si to hlavně kvůli google earth. Ale pokud ti to nebere platební kartu, tak zřejmně nemáš embasovanou
V US store, by ti nemalo brat CZ/SK kartu z dovodu ktory ti to vypisalo. Ak chces platene aplikacie staci si kupit "usa apple itunes gift card" (napriklad cez ebay) a do US store napisat redeem code zo zadu karty. Tolko kolko penazi karta obsahuje, taky kredit budes mat na nakup.