iMafia [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

tropicano | pát úno 06, 2009 8:21 pm

Re: iMafia

Mne se to docela libí. Kdo chce může si mě přidat můj nick je Ruffik.

Morpheus | úte úno 17, 2009 12:36 pm

Re: iMafia [AppStore]

Ahojky, Tak všechny co tu napsali nick jsem requestoval.
Můj Nick je Morpheus01 a jsem Mogul L13. Za 7 dní co to hraju, mi to ze serveru spadlo jenom jednou. A naštěstí se mi nestalo, že bych přišel o nahrané score.

Jelen | stř úno 18, 2009 12:05 am

Už seš schválený :-)

Morpheus | pát úno 27, 2009 12:29 pm

Vyřešeno : Dneska se na AppStore objevil upload iMafia na ver 1.2 důrazně nedoporučuji tento stahovat!!!! Aplikace je v této verzi zcela nestabilní, prakticky lze vstoupit pouze do Nemocnice a banky, při pokusu jít jinam buď zamrzne, nebo spadne. :-(

Pokud jste už někdo update stáhl, máte stejné potíže? Nebo je chyba někde mezi mnou a mým iPhonem?

Díky
Naposledy upravil Morpheus dne pon bře 02, 2009 10:23 am, celkově upraveno 2

Jelen | sob úno 28, 2009 8:06 pm

Update jsem stáhnul a nezeznamenal jsem sebemenší problém, naopak bych řekl že to hře moc pomohlo.

Morpheus | pon bře 02, 2009 10:19 am

Jo, problém byl v tom, že jsem měl stále ještě Firmware 2.1
V sobotu jsem uploadnul na 2.2.1 a už to maká tak jak má, mimochodem poslal jsem mail na PlayMesh a velice mne překvapili, nejen tím že se tím vůbec zabývali, ale i jejich řešením (že poskytnou dočasně na AppStore souběženě i verzi 1.1 abych mohl pokračovat v hraní, než na něco přijdou. viz jejich odpověď:
Kód: Vybrat vše
We are investigating the problem right now and working on a solution for the 1.2 version lock.  We have already pushed version 1.1 as a temporary separate application to address this problem for you.  It should be in the App store within a few days depending on Apple's approval delay.  This should guarantee you a portal to play the game.

IF YOU ARE USING THE 2.1 FIRMWARE, upgrading to 2.2.1 has been confirmed to fix the problem for many other users.

Our team is continuing to look into the issue in version 1.2 and on, as it only seems to affect a few people's device.  We have not been able to reproduce the proble and would appreciate your participation in helping to find out when this bug is fixed.  They will be separate applications on your device, so it would be extremely helpful if you could also download further upgrades and test to see if they work.  The newer versions will contain a lot of new client features and looks & feels, so we do encourage you to want the newer version.

Again, we apologize for the inconvenience and hope you understand that our goal is to provide you with the best possible game and service.  We are deeply sorry that the version had unforeseen problems.

Takže už je vše v nejlepším pořádku.

suculent | pon bře 02, 2009 2:37 pm

iMafia je opravdu lepsi nez iMob, proto hraju iMob. Je to zajimavejsi .o) Jeste jsou podobni War Lords.

Jelen | úte bře 03, 2009 12:33 pm

OT: Kdyby tu byla síň slávy výroků tak věta " iMafia je opravdu lepší než iMob, proto hraju iMob" by se tam měla tesat :-)

Kostra141 | stř bře 04, 2009 4:31 pm

A kde si to stiahnem ?

Na tento prispevok prosim neopovedajte! Vid nazov tohto topicu v zatvorkach je napisane odkial to je. Paly

suculent | stř bře 04, 2009 4:39 pm

Pro vyvojare je vzdycky zajimavejsi videt chyby, kterych je treba se vyvarovat... proto ta železná logika s hraním iMob vs. Mafie .o)

Jelen | stř bře 04, 2009 11:37 pm

Nevíte někdo proč mají někteří hráči na hlavě klobouk? Na čem závysí jeho zobrazování? Koukal jsem i na top 10 a ve všech sekcích je pár lidí s kloboukem a pár bez, nějak mi to hlava nebere :-(

Morpheus | ned bře 08, 2009 10:30 pm

No s těmi klobouky, mají dokonce dva druhy, šedý a bílý. Já si myslím že to má něco společného s těmi PlayMesh pointy. Asi když zasponzoruješ dostaneš klobouk.

Uživatelský avatar jerrx | ned bře 08, 2009 10:36 pm

zajimalo by me k cemu je dobre 'reset character' .. jelikoz mam uz docela velky lvl mam strach to zkouset :D
iPhone 5 | iOS 8
MacBook Pro | OS X 10.10
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar rony | úte bře 10, 2009 12:54 pm

moje meno je spravodaj.

nakolko v Cafe nemam nikoho, tak podte do toho :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Morpheus | úte bře 10, 2009 3:16 pm

Ahojky, Na AppStore je k dispozici verze 1.3 máte někdo už uploadnuto?

Po problémech s minulým updatem, mám trochu obavu. :oops:

EDIT: Tak jsem nakonec Uploadnul a vše v pohodě, asi je opravdu rychlejší. :wink:

Jelen | ned bře 15, 2009 10:06 pm

jerrx píše:zajimalo by me k cemu je dobre 'reset character' .. jelikoz mam uz docela velky lvl mam strach to zkouset :D

Nedoporučuju :-) Resetuje to celou postavu na 0 lvl, 0 money, 0 mafia size, ...

eugenqo | pát bře 27, 2009 8:21 am

caute, robi aj vam to, ze v poslednych dnoch imafia pada jak svina ? mne osobne pada hlavne v casti, ked robim fight proti inym hracom, dam zautocit, a potom mi vyhodi okno kde mi vypise bud WIN/LOST FIGHT v tomto okne je dole tlacitko DONE, ked ho ale potvrdim, tak skoro zakazdym mi to padne a vyhodi ma von z aplikacie :/

Uživatelský avatar rony | pát bře 27, 2009 8:09 pm

ano, vzdy padne, ked po fight super klesne v health pod minimum. Sere ma to, pretoze potom ho nemozem zabit
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar masklin | pát bře 27, 2009 8:27 pm

me beha vsechno v pohode na wifi i edge
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar dodulo | ned bře 29, 2009 11:13 pm

imafia 800 playmesh points - vie niekto v com je sakra ina tato mafia? akurat viem ze stoji 80 euros :D 400 points polovicu ja imafiu nehravam len som si vsimol, ze je nejaka nova edition alebo co to je :)
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Uživatelský avatar rony | pon bře 30, 2009 10:54 am

1.5 verzia uz nepada pri fight.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Morpheus | úte bře 31, 2009 2:19 pm

dodulo píše:imafia 800 playmesh points - vie niekto v com je sakra ina tato mafia? akurat viem ze stoji 80 euros :D 400 points polovicu ja imafiu nehravam len som si vsimol, ze je nejaka nova edition alebo co to je :)

Aplikace bude úplně stejná, jen si zaplatíš "PlayMesh Pointy" se kterými budeš mít výraznou výhodu nad ostatními.

Jinak sbíráš PlayMesh Pointy nákupem jiných aplikací od Playmesh ale dá se to hrát docela dobře i bez nich.

H-Street | sob dub 04, 2009 4:49 pm

Ja som si kupil obe verzie neda sa to nejak este dokupit ?
Ja uz mam aj vsetky hry aj tie 2 verzie =\
Dokopy mi to dalo okolo 1400 Mesh Points ale tie som uz minul :cry:

Ja a moje staty:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Uživatelský avatar rony | sob dub 04, 2009 7:36 pm

si na 15 leveli, ja by som ich zacal (tie body) minat tak po 50tom leveli, ked uz pomaly prestavaju byt lamky na vysosavanie dolarov v ponuke :-)

chcem sa spytat: maximum pri Fight mam 100000$, zvysi sa to niekedy alebo mam pomalicky kaslat na fighty, ked su tak nevynosne?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

H-Street | sob dub 04, 2009 7:43 pm

Aktualne som na Levely 10 nie 15 :D
Ale tak lepsi zaciatok bude :)

Uživatelský avatar masklin | sob dub 04, 2009 11:27 pm

100 000 za fight je max, mnohem lepsi jsou bounty kills i za stovky mega. Predevcirem jsem si tak vydelal 600 mil.

Uživatelský avatar rony | ned dub 05, 2009 11:03 pm

nestiham bounty kills - vzdy sa v liste niekto objavi, dam fight a obvykle je uz mrtvy.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar masklin | pon dub 06, 2009 9:02 am

Je to tezke ale kdyz nemas co delat a chces si vydelat tak se to vyplati. Povede se mi tak kazdy 15 az 20, ale kdo ti da treba 50 mega jen tak.

H-Street | pát dub 10, 2009 1:31 am

Heh by ste neverili ale za Fight som dostal cez $400.000 mam aj screen :)
Takze ak chcete tak napiste

Uživatelský avatar masklin | pát dub 10, 2009 6:19 am

Jojo taky jsem si vsiml, ze odmeny za fight se nejak zvedly. Mel jsem parkrat i 6 mega. Jinak mi prijde, ze maji posledni dobou nejake problemy se serverem.

mishal | pát dub 10, 2009 11:03 am

ved to záleí od toho kolko máte penazí pri sebe tí ktorých napádate a ked nemá nič tak nič nedostanete a ked má vela tak aj vela dostanete ja som mal už aj cez 14M ale aj 0 :)

H-Street | pát dub 10, 2009 12:32 pm

No prave teraz som od jedneho dostal $2M ale vyzval som ho 8x potom uz neslo :D Takze $16M spolu a myslim ze je to asi maximum :)

eugenqo | ned dub 19, 2009 11:31 am

no pani, takze od poslednej upravy servra:

prva vec, co ma pomerne nahnevala: na 1 clena mafie po novom pripadaju uz len 3 nehnutelnosti, neviem ako to bolo dovtedy, ale mal som velkost mafie okolo 70 clenov aa v pohode som mal 300 nehnutelnosti kupenych a nic nikomu nevadilo, zrazu sa to obmedzilo na 3 nehnutelnosti, tak ma hovada prinutili uz len kupovat dalsich clenov, akutalne aby som mohol mat 300 nehnutelnosti musim mat 100 clenov mafie..tato vec ma nehnevala pomerne dost..

druha vec: cash ktory si odnesiete z boja s niekym inym neskutocne narastol, i ked aj to nie je nic moc..stale je to bez efektivity, pretoze ak na mna zautoci niekto a vezme mi povedzem 8x 1 mega, tak je to dokopy 8 mega, ale ja mam cash napr. 3OO mega, ak by som 3OO mega polozil do banky tak stratim 1O% co je 3O mega oproti tym 8 mega co ma okradnu..stale sa neoplati davat do banky.. banka je fajn, ale len ak potrebujete money pre hospital

tretia vec: niektore zbrane, typu military boat a stealt flighter tusim su pristupne, ale len ked si kupite nejake kraviny cez appstore za skutocne prachy..na zaciatku to tak nebolo, vydalo sa to komercnym smerom jak svina..

Uživatelský avatar masklin | pon kvě 25, 2009 6:32 am

Tak panove na AppStoru je nova verze iMafia II. Pokracujete se svym stavajicim mafianem takze se nebojte prejit. Zmenilo se prostredi, nevim jestli ve vsem k lepsimu, ale vypada to fajn. Obcas se jeste sekne nebo spadne ale to se urcite brzy vyresi.

Gucky | stř črc 01, 2009 4:22 pm

Ahoj lidi, ja sice nehraji primo iMafia, ale StarCommand. Je to vlastne stejny, akorat je to ve vesmiru a veci se jmenuji jinak. Kazdopadne ta odmena za souboj (fight) je jedno promile z castky kterou ma vas protivnik a na kazdyho clena posadky (mafiana) je jedna zbran jeden upgrane a jedna obrana (nevim jak se to jmenuje u vas, ale bude to skoro stejny)

Jinak uz jsem na jeden souboj vyhral pres 210 milionu a za nejakej jinej klidne i nic. Je to proste tisicina z toho co ma vas nepritel - neveme vam vsak penize ktetre jsou v bance.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Hry pro iPhone