Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
..no ja som s tým nad mieru spokojný hratelnost je tak isto vyborna a aj graficky je na tom O.K. len tie už spominané klubove zapasy chybaju..ale davam tomu +
Nechápete, jak se může stát, že vyhraju 9:1 a pak to napíše, že to bylo 0:0? Vyhrál jsem takhle nad egyptem a v tabulce jsme se propad asi o 3 místa a egypt byl první
Celkem dobrý fotbal, ale že by to byla zas nějaká moc velká sláva to se říct nedá. Těch 6 eur, nebo tak nějak na appstore bych za to rozhodně nedal. Maximálně stáhnout demo, párkrát kopnout a zase smazat.
Tak jsem si zkusil dát hru na hard a je to podstatně těžší. Dřív jsme vyhrával tak s 4 góly za zápas a teď nic. prakticky vždycky to rozhodne nějaká penalta nebo rohovovej kop. zase mě to začíná bavit...
Ja som prešiel postupne z najľahšej obtiažnosti,cez medium a hard až po tú najťažšiu. Teraz vyhrávam na experte celkom v pohode.... Stačí si nájsť tu svoju stratégiu.
Tuhle hru hraji snad pořád, zkoušet , jaký gól jde dát a co s míčem vymyslet je parádní, už to není hloupý fotbal jak to bývalo na telefonech, sice ten brankář ještě není perfektní, ale má to pro mě tak 95% plus !