Lux Touch a Lux DLX [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

ilijusin | úte led 06, 2009 10:32 pm

Lux Touch a Lux DLX [AppStore]

Nechce se mi verit, ze tato hra tu jeste neni.

Jedna se o strategickou hru. Je to adaptace stolni hry RISK, kdo zna, tak urcite doporucuji i app na iPhone. Je to opravdu vyborne udelana hra. Doporucuji i tem kdo ji neznaji, princip hry je jednoduchy.

Dlouho byla k dispozici pouze FREE verze ted je uz i DLX.

Lux Touch
Obrázek
Free verze, neumoznuje zadne upravy nastaveni a neumoznuje ulozit hru, tedy skoro nepouzitelne, pokud tedy nemate opravdu prebytek casu a odehrajete celou partii na jeden zatah.

Lux DLX
Obrázek
Obrázek
Cena: 7,99$

Moznost vyberu z vice map. Nastaveni hodnoty bonusu za kontinenty. Nastaveni rozhozeni na zacatku. Plne kontrola nad hraci, tedy muzete vybirat barvu, kolik hracu bude a je tu i moznost multiplayeru (pouze na jednom pristroji, ne pres sit).
Za ty penizky to stoji :)

Diablo | stř led 07, 2009 4:57 pm

Re: Lux Touch a Lux DLX

Pamatuju, že před časem mě ta Free verze celkem chytla ale hrát pořád dokola jednu mapu a s takřka 100% šancí na vítěztví mě pak přestalo bavit a ůplně sem zapoměl na to, že má výjít Deluxe verze.

Takže moc díky za připomenutí :) .

marseli | stř led 07, 2009 5:30 pm

free verzi hry jsem si stahnul, protoze jsem si zamiloval stolni verzi Risk. Byla to pro me jeden cas nejhranejsi hra pred spanim (dokud jsem nevyhral neslo se spat). Takze take dekuji a hned jdu koupit ( poslednich 9 dolacu na konte).
Senior uživatel
Senior uživatel

bendercze | stř led 07, 2009 10:41 pm

konecne vysla deluxe ted uz jen aby mi appstore vzal kreditku a de se nakupovat
jinak k ty delce hrani klasickyho luxe tak ja mam dohranou mapu za 3-5 minut rekord mam 2:14 :D

ilijusin | stř led 07, 2009 11:17 pm

OT
Hraci doba je slusna, ale neda se srovnavat se stolnim originalem, ktery se klidne hraje pres 4h.

Uživatelský avatar toncek | stř led 07, 2009 11:57 pm

Stolní hru Risk neznám. Můžete mi prosím vysvětlit o co tedy jde v této verzi pro iPhone :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

marseli | čtv led 08, 2009 8:28 am

Stahni si tu free verzi z appstoru Lux Touch a vyzkousej, kdyz se ti bude libit tak muzes pokracovat v koupi te ostre (super, ze se daji stahovat nove mapy).

EDIT: OT: stolni hra Risk se opravdu hraje dlouho, kdyz u toho cucas pivko, zobes jednohubky a vykecavas.
Senior uživatel
Senior uživatel

JC_Gucci | čtv led 08, 2009 3:08 pm

Tuhle hru jsem nejak nepobral, muze mi nekdo vysvetlit jak se to da vyhrat?
Jinak pravidla chapu, az na karty...

ilijusin | čtv led 08, 2009 3:24 pm

V kazdem kole muzes ziskat kartu dobytim aspon jednoho nepratelskeho uzemi. Nemuzes dostat vic nez jednu kartu. Dale muzes ziskat karty soupere a to jeho uplnym znicenim.
Tvuj cil je ziskat (stestim) kombinaci karet, ktera ti prinese nejvetsi pocet jednotek.
Kdyz slozis napr. 3karty s obrazkem tanku, tak dostane X pocet jednotek. Kdyz slozis od kazdeho obrazku jednu ziskas Y jednotek. Zapomnel jsem ktera kombinace je nejlepsi. Ale tusim, ze za ni dostanes 120 nebo 150jednotek.

Vyhrat se da jedine dobrym taktizovanim a riskem, tedy vybrat tu spravou chvili kdy napadnout pritele a procistit kontinent od havete :) Mas ruzne typy hry, nekdo hraje utocnou hru, jako napr. AI na easy, tedy, ze de a ovladne cely kontinent, ma ho ale tak slabe braneny proti vnejsim utokum, ze mu to ani nevydrzi do dalsiho kola, nestihne ani vyuzit bonusu. Nekdo hraje hru obranou, jako napr. ja. Ovladnu mensi kontinent, ktery ma malo vnejsiho pristupu a tam si vytvorim opravdu silnou obranou zed s velkym mnozstvim jednotek. Potom v kazdem kole dobyvam jedno uzemi kvuli kartam a cekam az dostanu dobrou kombinaci a cekam na vhodnou chvili zdevastovat soupere.

Uživatelský avatar nofly | ned srp 02, 2009 10:44 pm

Re: Lux Touch a Lux DLX [AppStore]

neznáte nějakou online hru na netu co se podoba tomudle? Fakt je to boží hra ale chtělo by to hrat i online
iPhone 3G 3.1.2 JBlackRa!n
Host
Host

Uživatelský avatar terry | ned srp 02, 2009 10:53 pm

Na iPhone jsem ještě nehrál, ale na Macu je stejná vynikající hra iConquer.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Sedyman | pon srp 03, 2009 7:03 am

Da se to stahnout na pc a tam se to myslim da hrat po netu.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone