elementalMonster TD [App Store]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

miiila | sob čer 27, 2009 2:07 pm

elementalMonster TD [App Store]

cus, nevim, jestli ste nekdo hrali (neni na ceskym itunes). Ale je to klasicka TD hra s fantasy creepama :P. http://www.youtube.com/watch?v=0lqNQqi4zaQ ted pro ty kdo to ma, chci se zeptat ( zacal sem to hrat vcera) a dostal sem se jenom do stage 2 phase 1. a Tam to nikdy nedam. Maximalne sem se dostal na posledni vlnu ale mel sem 2 hp a tend rak me dodelal :D tak sem se chtel zeptat jestli nekdo nevite, jak nato, nakou fintu na to (:

daiterr | pát črc 31, 2009 3:35 pm

Re: elementalMonster TD [App Store]

Citace smazana. Precti si pravidla jak spravne psat prispevky! ilijusin

Takže - není na CZ itunes? No, přiznám se, že i přes to, že mám CZ účet přes e-kartu, v appstore nastavenou CZ a platbu v automaticky v eurech - tak na iPhonu v appstore ta hra je. Na net jsem se nedíval. Je možné že je rozdíl mezi appstore přes itunes na pc a appstore na iPhonu?
Ke hře - patří mezi hry typu TOWER DEFENSE - stavíte různá monstra (věže) u cesty a bráníte tak v průchodu nepřátel do cíle. Stejný systém jako třebas u Field Runners, nebo Tap Defense a podobně. Ovšem zde je to vylepšeno o systém "hrdinů", kdy si zvolíte sady karet a ty vám pak dávají možnost tyto "hrdiny" dávat proti nepříteli. Je jasné, že než se dopracujete k sadě velmi dobrých karet, tak to chvíli trvá a musíte si na ně vydělat vyhranými hrami, ale nakonec se vám jistě podaří ty nejlepší karty dostat. A jeden typ na závěr - zřejmě nejlepší kombinace je "ent" a "bílý drak". S těma to jde samo. Ovšem takové karty máte až po delší době hraní. (ent zpomaluje a drak zdárně likviduje, hlavně když je máte ještě upgradované alespoň na 3-ti level například)
Host
Host

invader | pon srp 31, 2009 6:02 pm

Elemental Monster TD [App Store]
(na českém App Store nazvané Monster Defence)

Cena: 2,99 ?

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Popis: asi se budu v něčem opakovat, jelikož popis hry byl již nastíněn v předchozím příspěvku. Jak již bylo řečeno, jedná se o TD hru, tudíž princip spočívá v tom, že kolem vytvořené cesty stavíte věže (v tomto případě bojovníky-nestvůry) a pomocí nich ničíte jiné nestvůry, které se snaží po cestě projít až na konec. Máte klasicky 20 životů a za každou projdivší nestvůru vám jeden život ubyde. Nestvůr, kterých můžete podél cesty stavět je opravdu velký výběr a postupným vítěztvím v odehraných kolech se vám odkrývají nové a nové, které můžete za utržené body kupovat. Vždy si před dalším kolem můžete postavit nový balíček nestvůr po pěti exemplářích, se kterými chcete sehrát další kolo. Hra je opravdu velmi dobře promyšlená a každou svou nestvůrku můžete několikrát upgradovat a tím posílit její vlastnosti. Ale jsou zde i takové nestvůry, které při vyšších úrovních posilují i vlastnosti vašich jiných nestvůr a proto je dobré je kombinovat a docílit vyšší účinosti.

Závěr: musím říct, že po skvělých hrách jako byly Tap Defense, Fieldrunners, The Creeps, Dungeon Defense a další, mě tato hra opravdu chytla a v současné době jí hraju, kdykoliv mám volnou chvilku. Názor na hru si musí udělat každý sám, ale každopádně za 2,99 ? určitě stojí. Takže zkuste a uvidíte.

dalas | pon říj 05, 2009 6:02 pm

daiterr píše:Citace smazana. Precti si pravidla jak spravne psat prispevky! ilijusin

Takže - není na CZ itunes? No, přiznám se, že i přes to, že mám CZ účet přes e-kartu, v appstore nastavenou CZ a platbu v automaticky v eurech - tak na iPhonu v appstore ta hra je. Na net jsem se nedíval. Je možné že je rozdíl mezi appstore přes itunes na pc a appstore na iPhonu?
Ke hře - patří mezi hry typu TOWER DEFENSE - stavíte různá monstra (věže) u cesty a bráníte tak v průchodu nepřátel do cíle. Stejný systém jako třebas u Field Runners, nebo Tap Defense a podobně. Ovšem zde je to vylepšeno o systém "hrdinů", kdy si zvolíte sady karet a ty vám pak dávají možnost tyto "hrdiny" dávat proti nepříteli. Je jasné, že než se dopracujete k sadě velmi dobrých karet, tak to chvíli trvá a musíte si na ně vydělat vyhranými hrami, ale nakonec se vám jistě podaří ty nejlepší karty dostat. A jeden typ na závěr - zřejmě nejlepší kombinace je "ent" a "bílý drak". S těma to jde samo. Ovšem takové karty máte až po delší době hraní. (ent zpomaluje a drak zdárně likviduje, hlavně když je máte ještě upgradované alespoň na 3-ti level například)

tedy nevím, ale žádného enta a bílého draka jsem v kartách nenašel, mám koupené vše

EDIT: tak nakonec jsem to vyhrál s tímto deckem, dva green draci na levelu 6 a pár stromů trent the forest na levelu 3, vampíři a Terezy upgradovaný podle toho, jak zbyli peníze, po dlouhé době výborná defendovka, dala mi zabrat několik dní, mladej se od ní taky nemůže odtrhnout, výborná investice, doporučuji

Obrázek
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone