Hero of Sparta [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Dirtas | ned pro 07, 2008 8:59 am

Re: Hero of Sparta

Velice příjemně mě překvapil ten virtuální joystick(nebo jak se to přesně píše).. S tímhle nápadem se podle mě otevírají nové dveře pro lepší a zajímavější hry do iph... Nevím jak ostatním, ale mě se to ovládá krásně. Takže zvedám palec, a těším se na další a třebas ještě lepší hry 8)

Uživatelský avatar sidelko | ned pro 07, 2008 2:39 pm

Fakt super ovladani vyvojari uz se konecne naucili delat hry na ktere je iP stvoren.Kdyz si ted pripomenu jeste real soccer a fast and furious tak se to zacina pekne rozjizdet.
iPlacka 3G 3.0 FW redsnow
Host
Host

Uživatelský avatar dodo_mt | ned pro 07, 2008 2:40 pm

Po dlhej dobe som si zahral na iP nejaku hru a tato sa fakt vydarila :) Ovladanie je naozaj super hratelnost tiez.

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)

Bmargera | ned pro 07, 2008 3:01 pm

Pravda,pravda.Čekal jsem že to bude zase blbost jako třeba BIA nebo Low Grav.Protože tyto hry mě extremě nebavyli.Ale toto je v pohodě.Ale už se těšim na ty monopoly to bude podle mě větší trhák.

Enties | ned pro 07, 2008 4:29 pm

Hry podobné této mají velký potenciál gameloft je na dobré cestě jen tak dál :)

Bmargera | ned pro 07, 2008 4:46 pm

To se o EA říct nedá.Futr natahujou vydani her.Nejdříve slibujou NFS a nakonec pžijdou s monopoly.

Guenther | ned pro 07, 2008 5:32 pm

Super hra, porovnávat s BiA ji nehodlám - jde o zcela odlišné hry s, podle mě, skvělou hratelností.

Pro Bmargera: Nechci tě brát za slovo, ale o BiA jsi v topicu k němu před pár dny psal: "Podle mě nejlepší hra na iphone". :wink:
Host
Host

Uživatelský avatar Martyn | ned pro 07, 2008 5:46 pm

no se nediv..když vyjde hra a pak ještě lepší tak můžeš změnit názor..
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

Bmargera | ned pro 07, 2008 5:47 pm

Znáš to první dojem.Ovladatelnost BIA je nic moc.Hero of Sparta je nejlepší.Ale monopoly budou podle mě ještě lepší.Vsadim se že to bude nejprodávanější hra.

blechman | pon pro 08, 2008 9:10 pm

Už sem zkoušel hrát. A ovládání je stejný, jako u Brothers in Arms. A hratelnost je celkem dobrá a grafika taky stejný jako u BiA. Dalo by se říct že je to stejný jenom s tim rozdílem že hra má jinej příběh a děj.

Bmargera | pon pro 08, 2008 9:45 pm

Tak jsem vám připravyl menší přehled o hře Hero of Sparta.
Ja jsem si osobně myslel že to je zase další krátká a trapná hra na iPhone.Ale byl jsem hrozně nadšen.Tato hra má luxusní grafiku ktera je srovnatelná z MediEvil na PSP.na hře mě strašně moc překvapilo levlování zbraní,zvyšování dimage a special.Zbraně se po nalevlování mění.Jednotlivé leveli na sebe navazují a jsou docela dlouhé.Jeden level nevym jestli 4-5 mi trval dokonce 20-25min.Nato že má hra pouhých 80MB.Je docela dlouhá,ale uvýtal bych levelů víc.Hru máte dohranou za pár hodin.Ale jelikož já jsem si hru šetřil.Dohrál jsem ji teprv dnes a hned začínám znovu.Myslým si že jestli bude výce takovích her tak by iPhone mohl časem opravdu mírně konkurovat PSP.Takže neváhejte a tutu hru si pořiďte.
Ta hra je vážně dobrá jinak bych jí v životě nedohrál.Hry na iPhone moc nehraju protože mam asi 2týdny XBOX 360.Takže je co říc že jsem to napsal.Myslím že to světší o tom že mě hra opravdu natchla a to se moc nestává.
Tak POHODEX :mrgreen:

Uživatelský avatar couplu | pon pro 08, 2008 10:51 pm

Je to moc super hra, mit vice casu, asi se od ni neodlepsim, ale preci jen cas neni...
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Carabei | pon pro 08, 2008 11:14 pm

taky uz jsem dohral, doufam ze bude datadisk, vyjimecne nevyhozeny penize
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2

jupik | úte pro 09, 2008 3:42 pm

taky jsem to už taky dohrál, pekná grafika i ovládání není špatné, ale málo levelů. tak snad někdy výjde neco podobnýho
Host
Host

Uživatelský avatar couplu | úte pro 09, 2008 4:28 pm

Nejlepsi hra co byla zatim na iPhone vydana... Vcera jsem se odseknul od hrani az ve 3 rano :D
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar Elesh | úte pro 09, 2008 6:01 pm

tak sem to kompletně dohrál ... posbíral všechyn crystaly, upgradoval všechyn zbraně na max, dohrál an všechny obtížnosti

a musim říct že opravdu lepší hru která by mě takhle bavila sem na iphone ještě nehrál !
Obtížnosti sou perfektně vyvážený - easy suprově naučí ovládat zbraně a jejich comba + speciální útoky na lehkejch příšerkách a můžete se porozhlídnout po levelech abyste věděli kde co je
byl sem trochu zklamanej tim jak byl boss na easy strašně jednoduchej na zabití ale když sem to pak hrál na heroic tak sme měl co dělat abych si neustlal :)
heroic skvěle splnila moje očekávání - párkrát sem i umřel ale na druhou stranu sem zase nidky nebyl v situaci kdy sem si řek že je to přehnaně tžký a nejde to dál

zbraně a jejich upgrady sou cejtit dost výrazně - včetně speciálních artefaktů které během hry posbíráte (helma, brnění, plášť). Na 4 lvl je zbraň už dost silná a při combu nad 15 jsou slabší potvory na jednu ránu

k dokonalosti mi v éhle hře chybí už jenom multiplayer :)
u mě má tahle hra 95% :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar ChiLLi_Master | ned pro 14, 2008 8:10 pm

Super gameska !! :D
Naposledy upravil ChiLLi_Master dne úte pro 16, 2008 4:08 pm, celkově upraveno 1
iPhone 6,
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita
Host
Host

davcaxx | úte pro 16, 2008 3:52 pm

Můžete mi někdo poradit. Hra je super ale zasekl jsem se v levelu jak je tam ten obr. Vylezete na jednu věž seberete krystal,vylezete na druhou věž seberete krystal. Tomu obrovi ty vrata drží ruce a já nevím jak ho mám zabít. Vyskočím na něj podržím to tlačítko, pak podržím to druhý a hned zase seskočím a všechno znova. Nevím si rady. Předem díky za pomoc

vivids | úte pro 16, 2008 4:24 pm

to davcaxx:to nestaci iba drzat to"tlacitko",ale ho musis taj tahat v takom smere ako je to naznacene:) dufam ze chapes ako to myslim...

davcaxx | úte pro 16, 2008 7:39 pm

Díky moc. Moc mi to pomohlo

neXus | pát pro 26, 2008 12:41 pm

Souhlas, parádní gameska, skvělá grafika jako na PSP a dobře se to hraje, ty comba mi připomínají hru God of War z playstationa2. Doporučuji všem, kteří to ještě nemají. :)

quadroex | pát pro 26, 2008 3:14 pm

Hra opravdu best tímhle směrem by se mohl apl vydat,akorát mi přišela trochu krátká.Ale 9:10 můžu doporučit. :)
Iphone 2G 3.01 + GPS NAVILOCK
Host
Host

Uživatelský avatar ChiLLi_Master | úte pro 30, 2008 11:17 am

Grafika skvělá, doporučuju :wink:
iPhone 6,
PS1, PS2, PS3, PS4, PSP, PS Vita
Host
Host

wamsik | sob bře 14, 2009 4:22 pm

Re: Hero of Sparta [AppStore]

Ahoj ta hra je naprosto famozni a proste nejlepsi z appstore..

Jediny co me ale vadi nevim jestli vam to dela taky? Tak kdyz dohraje pisen ve hre tak se to pokazde sekne nez zacne hrat znovu.. To me leze trochu na nervy :-(

jardafox | ned bře 15, 2009 8:16 pm

to já měl problém, že když jsem měl zaplou muziku, tak hra padala....

Renji | stř čer 24, 2009 7:50 am

Právě teď ve slevě na 0,79?, takže krása.

Locco | pát zář 11, 2009 3:29 pm

Nevím jak Vám, ale mě na mém 3GS se mi hra trochu seká. Jakmile je na scéně víc nepřátel, nebo i nějaká ingame animačka, tak je to docela nepříjemné. Docela by mě zajímalo, jak to pak běhá na takovém 3G.
Podobný problém se sekáním jsem pozoroval u více her, trochu mě štve, čekal jsem od 3GS víc.

LiBo | sob zář 12, 2009 6:03 pm

Tak já s 3GS s touhle hrou nemám absolutní problém. Koukni se kolik máš volné RAMky a kdyžtak něco povypínej a zapni a vypni telefon (měl bys mít tak 170 MB volných na začátku).

Uživatelský avatar Martyn | sob zář 12, 2009 7:41 pm

Já na 3G mam většinou volný RAMky tak 35MB a hra se ani jednou nesekne. Ale když chci poslouchat hudbu, tak je to nehratelný.
MacBook Pro (2008)
iPhone expert
iPhone expert

Locco | ned zář 13, 2009 9:06 am

LiBo píše:Tak já s 3GS s touhle hrou nemám absolutní problém. Koukni se kolik máš volné RAMky a kdyžtak něco povypínej a zapni a vypni telefon (měl bys mít tak 170 MB volných na začátku).

Tak to je divné. To sekání je třeba při ingame animačkách, které jsou dost graficky náročné, např. vodopády, apod. To sekání není nic extrémního, ale je dost znatelný pokles FPS, jakoby tearing. Používám program na čištění RAMky a pohybuju se okolo 110-130 volné paměti.

Jarousekk | pon zář 21, 2009 12:01 pm

Hrál jsem to hned, jak hra vyšla, což už je taky nějaký pátek a bez problému.. vlastím 3G a vůbec nic. Občas, když iP používám delší domu, tak mi třeba The Sims 3 trošku laglo, ale to vyřešil restart :)

schizanek | ned říj 04, 2009 3:37 pm

Hraju chvíli, ale chytlavá hra, líbí. :)

Uživatelský avatar Patrezko | pát říj 16, 2009 4:19 pm

mohli dat lepsiu grafiku :( som z toho sklamany...
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

LiBo | pát říj 16, 2009 4:28 pm

no taky hra není nejmladší :roll:

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Předchozí

Zpět na Hry pro iPhone