[herna sekcia] chyba mi jeden druh hier

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar rony | pon říj 19, 2009 2:17 pm

[herna sekcia] chyba mi jeden druh hier

Chybaju mi tu tipy na pecky, ktore ma ukecaju - posledne som takto pred mesiacmi kupil StoneLoops, skvela hra pretoze DOTERAZ ju hram :-)

Prilis ma neuchvacuju "vymakane" real hry, kde sa to treba najskor poriadne naucit hrat :-) az potom mozem zacat niekam postupovat :-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Apache23 | pon říj 19, 2009 3:25 pm

Re: [herna sekcia] chyba mi jeden druh hier

Už som to tu omielal a ludia to moc z fora nehraju, teda aspon som sa tam nestretol s nickom z fóra a to pri tom už skoro rok, každý deň, nejakú tú polhodinku strávim hraním. Jedná sa o hru GALCON (app store) a je to multiplayer logicko akčná hrá z geniálne urobeným ovládaním na multi touch screene.

Pred pár týždnami vyšlo pokračovanie alebo skôr remake a to GALCON LABS ktorý je v princípe o tom istom ale s viacej možnostami hrania a herného priestoru + asi krajšie prevedenie. Myslím ale, že galcon labs je len na US store nakolko cez den ked amici spia tam byva ludoprazdno na rozdiel od obyc. galconu. (no nové módy ktoré pribudli ma vždy lákajú najprv si zapnúť GALCON LABS.)

Píšem to sem preto lebo si myslím že to pecka je a to pekne chytlavá. Ak niekto čital Enderovu hru tak toto my to v reále presne tak pripadá. Navyše hráš proti ludskej inteligencii a na nej je hra prioritne postavená aj ked šikovné prsty sú výhodou. :wink:

PS: cena : GALCON 2.99 USD (pôvodne a dlho bolo 9,99USD)
GALCON LABS 0,99 USD
GALCON LITE je free ale neobsahuje multiplayer online, no na vyskúšanie v single je to fajn. Teda pre predstavu očo ide. Ale ako vravým mne sa vždy otvára nová dimenzia keď sa nehrá proti UI. :mrgreen:

PS2: rád by som to ako starý pes dal aj s linkom nejak pekne len že si človek klikne ale nevym ako na to. :?

PS3: žeby som na niečo prišiel?
GALCON :mrgreen:

Zobrazit video na http://youtu.be/3WWRCqwtNjw
Kód do fóra: [youtube]3WWRCqwtNjw[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)

PeterKiss | pon říj 19, 2009 4:37 pm

Galcon labs je aj na poľskom mám galkona labs... :wink:
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar rony | pon říj 19, 2009 4:40 pm

hm, to vyzera zaujimavo = rozumej, stale nechapem princip :-)
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Apache23 | pon říj 19, 2009 8:11 pm

Dobíjaš a obsadzuješ planéty. Všetko robíš pomocou ťahu prstom. Planéty su malé a velké. Podľa velkosti sa ti priamoúmerne po obsadení planéty zväčšujú jednotky na nej. (jednotky rozumej trojuholníčky čo sú na videu) Hrá sa 1-4 hráči náhodne rozmiestnený na ploche. Alebo 2-2. Stým že počiatočný stav je vždy rovnaký a rozmiestnenie planét náhodné. Je len na tebe ako to postavenie planét využiješ. Či zahájiš opatrnú vyčkávaciu taktiku, alebo naopak rýchly útok.
Pri novom galcon labs ešte pribudli módy ako, že nevidíš kam smeruje flotila súpera, či neustály pohyb planét po ploche a iné.
Skús si prípadne tú lite verziu galconu a aj tam máš niekolko módov ako to pochopit. Takisto aj v single playeri možeš zvyšovať obtiažnosť. A poviem ti že na admirala som to nedal ešte ani ja celé. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP

munku | pon říj 19, 2009 8:30 pm

tak myslim ze bejeweled ti urcite nechyba v iphone je to super hra nenarocna a zvukovo vymakana

Wolfe | úte říj 20, 2009 11:02 pm

Galcon mi podla youtube dost pripomina hru Intergalactics http://www.playigx.com ktora bezi ako java applet a ktoru som hral asi pred 9timi rokmi.

Uživatelský avatar rony | stř říj 21, 2009 7:59 am

bejeweled ma uz nebavi :)

Uz mam oba tie Galcony a DAKUJEM :-) Problem je, ze ked to hram pred spanim, tak mam nocne mory z toho :-)

Vcera som to hral na celodennej konferencii, takze som sa dobre zabavil :)

Zatial mi unika zmysel toho, ze hra je "rozdvojena" - stacilo predsa doplnit povodnu... a este preco je ta novsia lacnejsia :-) ale to uz neriesim. Kupil som obe :)

Touto temou som chcel aj vyzvat ludi, aby obcas napisali s akymi dlhodobymi navykovkami sa zaoberaju. Okrem klasickeho sucheho popisu v tejto sekcii, kde neviem ci to nie je len uvodne nadsenie a fascinacia schopnostami programu, by sa hodili aj prispevky ludi, co to trebars po mesiaci alebo kludne aj po roku opisu ako s tou hrou stravili cas :-)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Apache23 | stř říj 21, 2009 8:24 am

No zdvojili to hlavne asi kôli dizajnu a novým módom. Ja hrávam pod svojim nickom Apache23 a ako píšem hrávam to už dlhý čas a preto som myslel že to sem patrí a chcel som poradiť.
Ide o inteligenciu a rýchlosť + kombinácia úžasného ovládania na multi touch. Ak to zaujalo tak ma to teší a aj ja dúfam že sa tu objavia aj iné kvalitné návykovky ale nie tipu Beejeveled. :wink:

TIP 2: Nejdem to už rozpisovať, ale na 2.2 som mal hru RETRO podobná terajšej Blimp ale s fajnovym zvukom. Mňa to nejaký ten týždeň držalo.
iPhone 4 32GB JB by GP

Yreg | čtv říj 22, 2009 9:16 pm

Inak Galcon hrám pomerne dlho už aj ja, pekná hra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone