Adrenaline Golf Online

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

JohnMetsn | pon lis 02, 2009 7:24 pm

Adrenaline Golf Online

Adrenaline Golf Online

Fascinuje mne, ze hledani na tomto foru mi nenaslo nit o teto hre. Pro mne jednoznacne nejzabavnejsi a nejnavykovejsi hra co mam (a to vlastnim pulku appstore). Co je na teto hre tak uzasne? Za prve hratelnost...hra neustale prichystava pro hrace novou vyzvu, zlepsovani se, hledani zkratek, srovnavani se s ostatnimi hraci v dennim/tydennim a all time zebricku.

Ale hlavne, toto vsechno online pres servery rychle a jednoduse. Snad se mi jeste nestalo, ze by nekdo nehral. Hra ma skvele zvladnuty take vztah mezi jednotlivymi hraci, kde si utvorite vlastni profil, muzete pri hrani s ostatnimi chatovat, dat si je do pratel, vyzyvat apod.

Neni nic uzasnejsiho, nez hrat najednou proti cloveku z Ciny, manikovy z US a pekny holky z UK a jeste to prokladat vtipnymi poznamkami. Prekvapilo mne, ze jsem jeste nenarazil na zadneho dalsiho Cecha.

Jako tresnicka na dortu, tedy dve. Za prve hra rozlisi telefon a pro 3GS vytvori "krasnejsi" grafiku. A za druhe hra jiz zlevnila z puvodnich cca 8? na 3.99?. Pojde hraaat :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Zobrazit video na http://youtu.be/7QACzyCNmX4
Kód do fóra: [youtube]7QACzyCNmX4[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

AppStore Link

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone