Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Tak samo ze Dexter by byl lepší ale přeložit nejde a autoři mi napsali ze neplanuji preklad do cestiny i když jsem jim to nabidl.A ponud si tuhle hru hrál tak mluvi se tam celkem dost takže myslím ze by to nebylo špatne v cz nevím no
Edit:Myslim ze hrát hru a nevedet o co tam jde je celkem nuda pokud nekdo neumí en ale to je jen můj názor
Další malé info o prekladu mám hotovo zhruba 60% to nejhorší už mám za sebou a to preklad deníků které nacházíte v průběhu hry a z kterých se taky dozvíte příběh.Teď už by to snad mohlo jít rychleji;-)
Po obrovském úsilí je konečně cestina na světě,pokud mate někdo zájeme si tuto hru zahrát v češtině kontaktujte mě přes PM.Později přidám i sem na fórum ale zatím takhle
pokial viem tak este neni ziadna hra v cz, a ak hej, tak mi pls dajte odkazy na stiahnutie, alebo ich nazvy, a Bombera, ty si uz nejaku hru prelozil ? ak hej dat mi pls daj linky, vopred dik
Pokud vím jsou hry v CZ např. Sudoku Grab od Bombera. Připadá mi že žádaš o warez! Nemůže ti poslat odkaz na hru,maximálně na čestinu kterou do hry dostaneš pres winSCP. Skus to tady
Tak jsem ji instnul a chvíli jsem ji hrál. Grafika vcelku ujde (není špatná, ale viděl jsem i lepší). Ale co mě tedy naprosto "uchvátilo" je to ovládání . Na to jsem si nemohl a nemohl zvyknout. To ovládání je opravdu hrůza! A tak jsem po čase usoudil, že hru smáznu a taky jsem ji smáznul