BobbaBar [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

RobQo | čtv lis 26, 2009 9:04 pm

BobbaBar [AppStore]

Prekvapila ma táto hra/aplikácia pretože je asi jediná svojho druhu.
V podstate ide o sieť barov, diskoték, párty a rôznych iných typických miest kde sa schádzajú ľudia. Po zaregistrovaní priamo v hre si vytvoríte svoju vlastnú postavičku, oblečiete ju ako chcete, a ste pripravený navštíviť bar alebo nejaký podnik. Pointa spočíva v tom že v baroch sú ľudia ktrorých si môžete pridávať do friendlistov, alebo si s nimi vymieňať verejné či súkromné správy. V každom bare je bot/barman ktorý, keď ho požiadate Vám naleje drink. Nie v každom bare však majú všetky drinky, jedno však je spoločné - nikde mi nechceli naliať vodku ;-D Ľudív týchto baroch/chatroomoch je dosť, počet ľudí v jednom bare je však obmedzený na 10. Komunita ľudí je vcelku fajn, okrem nadržaných amerických borcov sa tu dá v kľude nájsť niekto na pokec (mne trvalo asi 5 minút a už som si písal "PM-ky" s holkou z Illinois, US.
Je to ozaj skvelé, ale zatiaľ som nenašiel žiadneho čechoslováka. Ak by vás to zaujalo tak sa mi ozvite in-game, nickname mám RobQo.

PRICE - FREE

Screenshoty, pripadne video dodám keď prídem domov.

Uživatelský avatar maros2710 | čtv lis 26, 2009 10:23 pm

Re: BobbaBar [AppStore]

Original iPhone -> iPhone 3GS -> iPhone 5
Host
Host

RobQo | čtv lis 26, 2009 10:41 pm

Re: BobbaBar [AppStore]

Och, ja som to hľadal v hrách... pardon... :-(

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone