Secret of the mysterious island 2

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

daiterr | pon lis 30, 2009 8:38 am

Secret of the mysterious island 2

Stáhnul jsem tuto gamesku,ale po spuštění a najetí na "new game" mne to vždy vyhodí zpět do springboardu a hra spadne. Máte někdo podobný problém? Nevíte, v čem může být problém? Přeinstalovával jsem tu hru 2x, vypnul i zapnul iPhona, ale nepomáhá to. Nemám JB, a mám verzi firmwaru 3.1.2, volného místa mám 2,7 Gb a asi týden po restore.. Je možné, že by to navazovalo na první díl a tím pádem to nejede?
Host
Host

Uživatelský avatar tvosi | pon lis 30, 2009 12:27 pm

Re: Secret of the mysterious island 2

zkus hru smazat z iTunes a stahnout jeste jednou :wink: nekdy dojde k chybe pri stahovani dat a tohle by ti mohlo pomoc
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

daiterr | pon lis 30, 2009 12:41 pm

necituj někoho pokud odpovídáš jako druhý, viz pravidla ! Julek

Možná jsem udělal chybu, že jsem to tahal na iPhona přímo. Má to 703 Mb, což je balík jako hrom (2x jsem to zkoušel). Jestli nebude lepší to opravdu smazat i v itunes a natáhnout napřed tam a pak teprve na iPhona. Uvidím, zkusím. Taky to tahalo skoro hodinu, takže je jasné, že tam byly prodlevy kvůli přetížení. Zkusím a dám vědět.
Host
Host

daiterr | pon lis 30, 2009 9:47 pm

Tak jsem vše udělal a nepomohlo to. Vymazal jsem aplikaci jak z iPhona, tak i z iTunes a znovu jsem ji do iTunes natáhnul a pak nainstaloval na iPhona, ale dělá to to samé...
Host
Host

daiterr | úte pro 01, 2009 8:00 am

Částečně vyřešeno. Ráno byla ke stažení nová verze, takže už to chodí, akorát stále to otravuje s upgradem, i když ta verze je již nainstalovaná. Zkusil jsem dát znovu upgrade (přímo v iPhonu), znovu se to nainstalovalo, ale stále se mi nabízí upgrade.. Zřejmě tam opět mají chybku. Hra je jinak super, jen by to chtělo návod. (Zkusím pohledat na netu)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone