RECENZIA: The Simpsons Arcade

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Hanny | úte pro 29, 2009 10:04 am

RECENZIA: The Simpsons Arcade

The Simpsons Arcade
Obrázek
?Breaking News.....Your ass is mine.? Aj takýmito hláškamy vás bude baviť nielen Kent Brookman v automatovej hre Simpsonovcov, snáď najznámejšej rodiny pod slnkom.
Obrázek
EA robí pre iPhone už tradične skvelé hry (viď. C&C, The Sims 3, Monopoly,...) tak sme dúfali, že nepokazia ani Simpsonovcov. V novej hre som sa hneď príjemne pobavil na spôsobe akým si niekto zo Siprignfieldu zapal automat (krásna animácia) a okamžite sa zapalo intro, ktoré ma oboznámilo s príbehom. Nijaký extra príbeh som nečakal a aj to tak dopadlo. Najmocnejší ľudia Springfieldu a Krusty majú tajný plán, ktorý ukryjú do USB kľúča a ten zapichnú do koblihy. Smithers, Burnsov asisestent sa má o túto koblihu postarať, ale nepostará. Ďalej vám to už prezrádzať nebudem. Levely sú príjemné farebné s hordamy nepriateľov a množstvom bonus. V krabiciaqch sa ukrývaju žetoníky s Bartom, Lizou a Marge ktoré vám po ich zobratí prídu na pomoc. Ďalej tu máme bassebolku, paralyzér atď. Na konci levlu vás vždy čaká boss. Ten vám dá už v druhom leveli poriadne zabrať a ďalej už je to len a len ťažšie. Vlastne aspoň niečo vám dá v tejto hre zabrať. Samotný protivníci niesu nič extra stačí ich párkrát udrieť, skočiť im po hlave, prehodiť ich cez chrbát a je to (áno aj takéto pohyby homer dokáže). Životy su veľmi zaujímavá vec, hlavne to čo musíte spraviť po tom ako vám Homera zabijú. Jednoducho mu dáte pár otcovských (taktiež som sa nasmial). Medzi každým levelom sú minihry ako napríklad chytanie koblíh, alebo nafukovanie balóna v tvare vašej hlavy. Hudba v hre je také akú by ste čakali že vydávaju automaty. To sa mi moc nehodí, ale prežil som. Grafika je krásna, farebná, 2D, nemám čo vytknúť. Dĺžka hry je na iPhone hru akurát, ani dlho ani krátko. Akurát ku koncu hry vás dostihne stereotyp, ale chvaľabohu že až ku koncu. Hru vám spríjemňujú rôzne hlášky na ktorých som taktiež chytal poriadne smiechy. V menu hry nájdete napríklad Music Library, ktorá vám umožni prehrávať si vlastné pesničky počas hrania. To by malo vynahradiť tu automatovú hudbu.
Obrázek
Záver:
The Simpsons Arcade na mňa pôsobí veľmi kludne. Je to vtipná hra, ktorej nechýba akcia. Pre tých čo sú zainteresovaný do Simpsonovcov a videli zatiaľ všetky diely tak ako ja je táto hra povinnosťou. Tým ostatným doporučujem taktiež vyskúšať. Až na tie zvuky, stereotyp (síce až ku koncu, ale je) je to hra bez chýb.
Hodnotenie:
9/10
Naposledy upravil Hanny dne úte pro 29, 2009 10:27 am, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar JackieTran | úte pro 29, 2009 10:07 am

Re: RECENZIA: The Simpsons Arcade

8) dobre ty,jen tak dal.

4 Admin & MOD : myslite,ze by bylo dobre si udelat nove vlakno ,kde se jenom pise rezence o aplikaci a her? :)
Starý pes fóra :)

Hanny | úte pro 29, 2009 10:24 am

Myslím, že spravia, ale pokiaľ budem recenzovať len já tak je toho málo na otvorenie novej sekcie. Chcelo by to ešte aspoň jedného čo by recenzoval aplikácie

Uživatelský avatar milan2022 | úte pro 29, 2009 10:30 am

Recenzia dobrá aj hra :)

Ešte by som doplnil k tomu cenu a link do App Store a bude to dobré

PS:Julek sa určite poteší,a dá to aj no iphone.cz 8)
Senior uživatel
Senior uživatel

Hanny | úte pro 29, 2009 11:00 am

No to dufam, že to tam dá. Keď Sandsotrm mi tam nedal, lebo to je stará hra.

Uživatelský avatar JackieTran | úte pro 29, 2009 11:29 am

musis psat o novejsich hrach

Uživatelský avatar milan2022 | úte pro 29, 2009 12:13 pm

Sandstrom je už pomerne dosť stará hra ako píše Jackie,ale Simsonovci je nová hra

No a keď chceš novinky tak určite sleduj forum touch arcade tam sú vždy najlepšie informácie o nových hrách
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone