Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Aspoň tam mohl být hokej, když je to v Kanadě, ve Vancouveru a oheň zapalil legendární Great One
iPhone 3G 16GB - FW 4.2.1 - T-Mobile | SwitchEasy CapsuleRebel Case Mac mini Late 2012 - OS X 10.9.1 Potřebujete zvukové podkresy do aplikací a her? Pište PM.
Ano, mod vám to promaže a to hned! Podobné věci si řešte na chatu nebo úplně někde jinde! Hlavně, že tady moralizujete, ale nahlášení příspěvku jste nepoužili ani jeden!
Je to fajne, len skoda ze tam nie je skok na lyziach. Na starom dobrom winter games to bolo jedine co som odtial hraval a to so znamym syndromom slanych cipsov (ak si raz clovek siahne, nevie kedy prestat:))
Taky me tato hra dost chytla, jak jste na tom se skore? Prijde mi, ze uz mi to vcelku jde, ale kdyz jsem mela ten pocit v Track & Field tak jsem vzapeti zjistila, ze me vysledky jsou hooodne v prumeru Nevite jestli existuje stranka, na ktere se vysledky publikuji? cross-country 0:17.32 short track 0:28.16 snowboard cross 0:32.35 biathlon 0:58.88 freestyle moguls 0:25.35