jablickar | sob pro 27, 2008 5:46 pm
78ar: muj problem je v tom, ze ji mam zkratka dohranou na Nintendu DS a z toho prameni cele to zklamani.. ve statech me stal $18 kompletni prvni dil (samozrejme zcela nova hra, zadna bazarovka) a kdyz srovnam kvalitu tech dvou, tak je to neporovnatelne.. zatimco na Nintendo DS je to produkt cislo jedna, tak tady je to opravdu strasna konverze na zniceni oci.. Zkratka velke zklamani..
Je to prachobycejny nepovedeny port a to se mi nelibi.. Zkratka jako by si chtel porovnavat Transport Tycoon co nekdo portoval na iPhone se Simcity.. ale na AppStore se jim to vraci, protoze hru si evidentne kupuje malo lidi (beru podle poctu recenzi).. navic je hra hodnocena velice spatne a vycitaji jim chyby..
Pokud bych hodnotil 3-match hry, tak ja bych si radeji zahral Aurora Feint ci Trism nez todle.. Bejeweled je sice take povedene, ale to uz bych si radeji zahral iZoo nebo jak se to jmenovalo (to jsem hral naposled s iPhone prvni generace)..
EDIT 28.12. Tak se omlouvam, cena je nastavena relativne spravne.. ja myslel, ze je to prvni dil rozdelen do tri, ale on je rozdelen jen do dvou a treti dil obsahuje xbox expanzi..