HECTOR: Badge Of Carnage

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar 2L8 | pát čer 04, 2010 2:09 pm

HECTOR: Badge Of Carnage

Pozeram ako pozeram, ale nevidim tu tuto hru, tak dam info :)

Jedna sa o velmi kvalitne spracovanu adventuru.

Cena: 3.99 $
Verzia: 1.1
194 MB

Prikladam par screenov:

Obrázek
Obrázek
Obrázek

(boli by aj lepsie obrazky, ale nechce sa mi s tym teraz babrat :) )

Videjko:

http://www.youtube.com/watch?v=QMPDQuxhXZ8
http://www.youtube.com/watch?v=SAPv53ftNe0

Přesunuto do správné sekce, nedělej tu bordel! Ještě jednou smažeš mojí poznámku a dostaneš ban. ls8

// sorry, už ti ju nezmazem, len má tu iritovala. Apropo, nemusíš robiť okolo toho obrovské halo, už som ti to v súkr. správe vysvetlil. Všetko som opravil ešte skôr, než ty si mi napísal post. To je všetko. A inak no vidíš, že sa dá dať aj menej vykricnikov. :)
Naposledy upravil 2L8 dne pát čer 04, 2010 6:23 pm, celkově upraveno 10
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar samson010 | pát čer 04, 2010 2:25 pm

Re: HECTOR: Badge Of Carnage

ak by tam bola CZ tak to skusim, ale skoda, vyzera to fajnovo :)
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar 2L8 | pát čer 04, 2010 2:26 pm

Tak zatial to v CZ ani SK nie je :( skoda toho, ale je to super hra. Kto vie dobre alebo aspon obstojne po anglicky, tak sa zahra :wink:

//hra tu hru chvilku, ale je to fakt super hra a ma fakt dobry dej!!! :) ovladanie je intuitivne, tak ako aj logicke myslenie pri tejto hre. fakt chvalim spracovanie tejto hry. Urcite stoji za zakupenie.

Nevie niekto, kde by sa dal najst malicky navod? Lebo je tam dost zakysov ... :roll:
iPhone 3G, iPhone 5, iPhone 7 iOS 13 bez JB, AirPods
iPhone expert
iPhone expert

Topinas | čtv čer 10, 2010 7:02 am

HECTOR: Badge of Carnage [Appstore]

HECTOR: Badge of Carnage Ep1

$3.99

Dle mého názoru se jedná o nejlepší adventuru na iphone (no hned po Monkey Island :D ) a bavila mě i víc jak 1112. Trochu mi to připadlo jako sprostější polda po anglicku :) . Na to, že je to epizodická hra (snad nebudeme čekat 2 roky na další epizodu jako u 1112) je opravdu dlouhá, několikrát jsem si řekl "Fajn, tak teď bude konec" a ono BAM, hra pokračovala. Lokací bylo opravdu požehnaně. Nadherně kreslené, vtipné, dobře hratelné (neobsahuje žádné puzzle jako takové jenom logické hádanky, kde a na koho/co něco použít, což je alespoň pro mě paráda) a za ty peníze to opravdu stojí. Moc se těšim na druhou epizodu, doufám že jim to nebude moc dlouho trvat. Každý fanda adventur by měl hned jít na appstore a hru si koupit :) .

Zobrazit video na http://youtu.be/9j1Y2tg8lw0
Kód do fóra: [youtube]9j1Y2tg8lw0[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Sloučeno. TommyS.

!TOx!C! | pon čer 21, 2010 2:26 pm

Super hra, doporučuju, dohrál sem za dva dny. Neznáte nějakou podobnou adventuru s lehčí angličtinou jako je toto nebo 1112?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone