Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
moramiki píše::idea: Beavers ty jsi nejak narusenej?to ze nepisu spisovne neznamena ze jsem nevzdelanej.to si nech pro sve kamose.jestli ty nemas nejaky komplex nebo co.mam cislo na dobreho doktora.snad ti pomuze se toho zbavit!
LiBo píše: Tohle je ten typ moda ze kterého vypadne jen vygoogli si to a špatně používáš gramatiku.
cernakus píše:Nooo,
mám z této hry hodně rozporuplné dojmy. Samozřejmě je to hra, kterou jsem očekával od mého prvního iPhone. Dočkal jsem se, ale...
1) Grafika je obstojná, ale lze pozorovat, že zejména výbuchy jsou společné s Javovou verzí.
2) Zvuky jsou naprosto strašné. Tank apokalypse zní, jak kdyby padaly bomby (myšleno při jízdě).
3) Absence mluvených úvodů, filmečků a podobných chujovin, které dělají CaC CaCečkem.
4) Příběh je nejen tupý, ale naprosto nezáživný, lví podíl má bod 3.
5) Kampaň se jeví jako relativně krátká. Skirmish je dost divoký. Absence nastavení obtížnosti mnoho nováčků znechutí.
Pro ty, kterým se zdá AI tupá. Když hrajete příběh, je AI schválně tupá, aby jste měli vůbec šanci (Nataša vs. 20 vojáků, to by za normálních okolností nepřežila). Kdo zná CaC, ví o čem mluvím. Ve skirmishi už zdaleka tak hloupá není a pere to do vás vším co má k dispozici.
Závěr - hra vypadá, jak kdyby jsi zbouchalo 6 pracovníků EA Čína za jedno odpoledne a rozhodně nestojí za 200 Kč. Buď doporučuji počkat na slevu nebo vůbec nekupovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé