Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
TommyS zacinas byt tim uz trapny... Ne vsichni kterym to nejde maji ilegalni verzi ja jsem si tuto hru kupoval jen kvuli mp a ted mi to zazira misto na plose protoze to je nepouzitelny.... Po updatu me to porad nejede ale jeden uzivatel napsal ze mu to jede tak ja nevim mno...
Řekl bych že chyba bude někde mezi váma a iPhonem... Jenom uvádím věci na pravou míru nedivte se když si to někde stáhnete že vám to nepojede,když zakoupíte můžete házet chybu na Gameloft,ale pokud ne tak hažte chybu jedině na sebe!!!
Ja mam router nastaveny najlepsie ako sa da, to by mi potom ani nesiel mp na inych hrach aj od gameloft, napr. UNO, asphalt, to ide, tak si nevymyslajte
TommyS ty asi opravdu nerozumis dobre cesky. S MP u teto hry ma problemy mnoho lidi po celem svete a to u legalnich verzi. Je to jasne chyba na strane Gameloft.
Promazáno od OT příspěvků a upraveny příspěvky nesouvisející s tématem. Dodržujte pravidla a nehádejte se tu, sakra. Budou Vánoce tak se k sobě aspoň teď chovejte slušně, anebo si to vyříkejte přes PM nebo prostřednictvím České pošty!