nuz konecne je to tu a je to pecka... ale trosku to rozpisem :
Grafika posobi ovela krajsie ako z videa, hratelnost dobra len ako uz tusim bolo spomenute tak nie je tam moc pouzitelne strielanie za behu(resp chodenia) ako to bolo v NOVA... samozrejme ide strielat pocas behu ale je to trosku useless... pribudlo tlacidlo nad fire ,kt ak podrzite tak bezite, ak sa dostanete pri nejaky stlp alebo hocico za co sa da schovat tak ten button sluzi na to... dost sa mi paci to krytie... a v multiplayeri je to super...

(btw zrovna ten button mi zavadza nad tlacitkom fire

) , momentalne sa mi odomkla kampan "Europe", to je predposledna...nasleduje uz len "Pacific"... dojmy z hry su skvele az na to ,ze sa mi to az tak pohodlne neovlada ako napr NOVA, asi si len treba zvyknut...
Multiplayer - skusal som ho (online) a silno ma to bavilo... (BT, WiFi, Online). Na vyber su 3 mody - Deathmatch, Team Battle, Domination... max hracov 6, daju sa zapnut/vypnut pri vytvarani servera auto aiming, regeneration, autobalance(ab ako kde), mozete si nastavit maximalny pocet killov a time, obe sa daju nastavit na unlimited... pri vytvarani servera mam na vyber 5 map(netusim ci ich bude viac ked dohram kampan), samozrejme na online multiplayer staci pouzit vas ucet z "gameloft live"... ja hodnotim multiplayer velmi kladne
Podla mna neni nad cim vahat, cena nie je najnizsia ale oplati sa to...