Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Ja to už ako to hneď vyšlo drtím, je to fakt oveľa lepšie ako SIMS 3 klasika. fakt je to premakané a veľmi rýchle, nemá to vôbec sekané pohyby a obsahovo je to väčšia hra. Klobúk doku!
No vcera vecer som si to stiahol ako to nabehlo v Appstore, ale zatial som sa motal iba po okoli, ale vyzera to tak, ze dom sa stale len upgraduje ako v starej verzii ...
Ja to tredy vubec nehraju, nehral jsem Sims nikdy ani na pocitaci, i kdyz je maji holky doma v macu vsechny, ale mam to v iPhonu prave jen kvuli detem a tem to udela urcite radost. Diky za tip
Skoro som odpadol len tak som skúšal. Rozprávame sa s takým manželom jednej ženy, zaal som flirtovat a byt romatnictky a za pár sekúnd sa boskavali toto je už fakt sila! Ps: dom sa iba upgraduje.
dost ma stve ze nejde spravit "normalneho" simika, musi mat oblecenu naku tematicku blbost bud jak indiana jones abo jak japonska konkubina, nic moc...
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
Ja som to ešte poriadne neprebadal, ale v predoslej verzii si musel zakúpiť tzv. repair kit, proste kufrom s nástrojmi na opravovanie v obchode, konkrétne v hobby shop. Potom kliknes na pokazený vec a v mini hre opravis.