Carcassonne (AppStore, $4.99)

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

ondrap | pát čer 04, 2010 9:29 am

Carcassonne (AppStore, $4.99)

Predem se omlouvam, ze topis nebude splnovat nalezitosti, ktere by mel, ale mam na napsani asi 40 vterin a muzim rychle odejit.

V appstore je uz hra Carcassonne, port svetozname deskove hry. Mam za sebou prvni partii a me hodnoceni? NAPROSTA BOMBA A NAREZ!!!

Zpracovani bezchybne, velka skala AI, moznost hrat pres bluetooth / wifi / internet, nechapu jak je to mozna ale i na iPadu s 2x scale to vypada proste bozsky!!!!

Pro vsechny hrace deskovych her naprosta povinnost a pro ostatni velmi velmi doporucuji. Podle me ma takhle vypadat kvalitne zpracovana aplikace.

Budu se úak snazit tento topis zeditovat aby vypadal tak jak ma a doufam, ze se tady brzy budou objevovat seznamy hracu, ktere si budem moct pridavat do pratel na hry po netu :)

http://itunes.apple.com/us/app/carcasso ... 95479?mt=8

Pár screenov z netu:

Obrázek

Obrázek

A takto vyzerá origo hra:

Obrázek

Uživatelský avatar DeMaio | sob čer 05, 2010 4:55 pm

Re: Carcassonne (AppStore, $4.99)

Vynikajúca hra.Trochu mi trvalo pokial som si spomenul vo co go,ale za tie prachy paráda.Už som dnes 2x nabíjal :lol:
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..

Obrázek
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Endy | ned čer 06, 2010 11:35 am

O co tam go ?
Host
Host

Marty1703 | ned čer 06, 2010 2:02 pm

Hustý, další stolní hra na iphona =) musim mít =)

Uživatelský avatar DeMaio | ned čer 06, 2010 3:24 pm

Pár screenov z netu:

Obrázek

Obrázek

A takto vyzerá origo hra:

Obrázek
Múdri z neba nepadajú....ale debilov ako by zhadzovali..

Obrázek
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar Apache23 | ned čer 06, 2010 3:26 pm

Pointa?????
Inak zboznujem taketo topici kedy prvy screen je v piatom prispevku. Zmysel hry na tretej stranke ale pome sa o tom podebatovat. :evil:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

f.a.n.o | úte čer 08, 2010 9:11 am

Uzasna hra, vrele doporucuju. Je tam na me sice malo kostek a chybi par rozsireni, na ktery jsem zvyknuty, ale i tak jedna z nejlepe propracovanych deskovek na Iphone.
V podstate jde o to, ze dostanete karticku, na ktere je bud louka, cesta nebo hrad popripadne kostel (na vetsine kartickach je vice techto kombinaci naraz a je je na Vas, co si vyberete a kam ji date) a skladate prislusne veci k sobe, za to dostavate body a kdo ma po odebrani vsech karet z banku nejvic bodu vyhral :wink:
Ma to pekne udelanej tutorial, takze i pokud to neznate, smele do toho. A krome toho, ze muzete hrat proti 1 az 5 souperum (volite si i jejich obtiznost), muzete hrat po netu a nebo proste si jen hrajete sam v modu staveni. :mrgreen:

Uživatelský avatar milan2022 | čtv čer 10, 2010 4:34 pm

ak neviete o co v hre ide tu je recenzia:

http://jablickar.cz/carcassonne-vyborna ... ne-a-ipad/
Senior uživatel
Senior uživatel

ondrap | čtv zář 16, 2010 10:40 am

Lidi, nenasel by se tu nekdo, kdo by si rad zahral semtam nejakou tu partii Carcassonne po netu? Ze bychom se pridali do pratel a mohli hrat "korespondencne"? Kdo by mel zajem, napiste mi prosim na ondrap[zavinac]email.cz nebo rovnou poslete pozvani ze hry. Diky a tesim se na spolecne hry :-)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone