Díky za podněty a nápady.
- co se týče obchodu, předělat to aby to bylo jak chceš ty by bylo docela složité a mě se to takhle líbí. Zase tě to nutí trochu plánovat kolik si nakoupit armor a kolik investovat do zbraní a do rychlosti.
- peníze padají náhodně to je pravda. Možná to trochu upravím aby to tak náhodné nebylo, ale určitě bych tam nějaký prvek náhody chtěl nechat. Jo a z bossů vždy vypadává 50 creditů

, bossem ale myslím ty velké invadery na konci třetích kol. Tohle ale ještě promyslím, za zkoušku to stojí.
- co se týče rychlosti, tu bych asi nechal, ať je tam prostor pro to vylepšování. A co se týče rychlosti střel, tak ty asi urychlím. Ona se s vyšími levely rychlost střely nemění, spíš jen kadence.
- tlačítka pro pohyb se mi právě líbí víc než ovládání prstem - u toho mi vadilo, že když člověk jakoby chytá loď a jezdí po displeji, tak pak na to pořádně nevidí. Další možnost je využít ten prostor pod lodí a tam jezdit tím prstem. To bych mohl dát do options ať si každý vybere. Pak bych ale někam jinam musel dát tlačítko štítu, to ještě budu muset taky promyslet
- za bugy se omlouvám, odstraním.
- nějaký ukazatel, kolik ještě nepřítel vydrží asi udělám, určitě ne u těch malých nepřátel, u těch větších by něco takového být mohlo.
Každopádně update dokončím teď někdy o víkendu a chtěl bych tam dát toho co nejvíce, určitě opravím chyby a přidám ty achievementy, pravděpodobně taky udělám lite verzi.
Tak díky za rady a taky držím palce s vývojem