Nová česká hra - Invaders from space - SLEVA - 0.79 EUR/free

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

PixelApps | čtv zář 02, 2010 12:24 pm

Nová česká hra - Invaders from space - SLEVA - 0.79 EUR/free

Game2.png

Game4.png

Store.png

Nová česká hra Invaders from space!
Klasická arkádová střílečka z automatů ale se spoustou vylepšení navíc

Občas ze zabitého nepřítele vypadnou peníze a za ty je možné si vylepšovat rychlost lodi, zbraně, štíty apod.
Zbraní je 6, 3 jsou základní a 3 je nutné odemknout (vylepšování zbraní není omezené).

Hra má 3 obtížnosti a 30 kol. Jednotlivé kola nejsou úplně stejná na různé obtížnosti.

Do hry jsem také integroval OpenFeint

Hra nyní ve slevě 50%
Cena: 0.79 EUR / 0.99 USD

Zobrazit video na http://youtu.be/WZh0yddyhAw
Kód do fóra: [youtube]WZh0yddyhAw[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov

Link do appstore:
http://itunes.apple.com/cz/app/invaders ... 26942?mt=8

Free:
http://itunes.apple.com/cz/app/invaders ... 85339?mt=8

Budu rád za jakékoliv Vaše názory, podněty, nápady atd.
Naposledy upravil PixelApps dne pát říj 01, 2010 9:45 pm, celkově upraveno 5
Host
Host

Uživatelský avatar cicolably | čtv zář 02, 2010 12:31 pm

Re: Nová česká hra - Invaders from space - 0.79 EUR

kokooos jaká oldííís
to si kupim :D
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Danger | čtv zář 02, 2010 5:08 pm

No, než napíši review na AppStore, vyjádřím se ke hře zde, ať autorovi nekazím hodnocení. Věci, které budu zmiňovat se dají odstranit v updatu.

Co mi na hře vadilo:
- nemožnost zajít do obchodu a vylepšit loď kdykoliv (chvíli mi trvalo, než mi došlo, že tlačítko v rohu není na vstup do obchodu, ale na přepnutí zbraní), nebo alespoň mezi každým levelem (ne jen jednou za tři kola, jak je to teď)
- peníze z nepřátel padají náhodně a to doslova.. jednou jsem měl za kolo 150, jindy 20.. hráč by měl za kolo dostat konstantní sumu, ať je hra férová.. nebylo by od věci, kdyby za každého nepřítele bylo tolik penízků, kolik odpovídá jeho obtížnosti + občas vypadne bonus (konstantní číslo rozpočítané do každého kola na nepřátele).. odměny za bosse vždy by také nebyly špatné, klidně v podobě upgradu lodi
- pomalá rychlost lodě a střelby (sice se s upgrady trochu zvýší rychlost lodi, ale u střelby jsem to nepostřehl).. hra působí opravdu pomalým, uspávacím dojmem
- nepraktická tlačítka pro pohyb - možná je to jen nezvyk, ale málokterá hra mě donutí držet iPhone tak krkolomně.. tlačítka bych vyhodil, rychlost lodě taky.. a ovládal ji táhnutím přímo po displeji.. pěkně kedním prstem
- bug se skóre - když mi loď zničí a já dám hned new game, pokračuju se skóre z minulé hry.. a to napříč obtížnostmi
- bug po zničení lodi - nevím, jak se mi to povedlo, ale kdy jsem krátce poté dal new game, loď nestřílela a blikala s 0 armor.. další ranou se dostala na -10 a hra skončila
- nelze poznat, kolik ran ještě nepřítel vydrží.. obzvlášť u bossů otravná věc.. nejlepší by bylo, aby nepřátelé byli odlišeni barvami podle životů a po každém zásahu by se měnila barva (podobný princip plánuji u arkádové střílečky, kterou plánuji).. typ nepřátel klidně může zůstat a být zvýrazněn barvou "aury"

Ještě bych několik dalších věcí našel, ale to jsou spíš detaily. Změna toho co jsem vypsal by stačila, abych hře mohl dát přinejmenším 4 hvězdičky (jestli 5 poznám, až po updatu). Momentálně by to bylo tak na dvě. Zajímavý nápad, dobrý základ, český autor, ale nedotažené. Snad update hru doladí:) Držím palce.
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8
Host
Host

PixelApps | čtv zář 02, 2010 6:45 pm

Díky za podněty a nápady.

- co se týče obchodu, předělat to aby to bylo jak chceš ty by bylo docela složité a mě se to takhle líbí. Zase tě to nutí trochu plánovat kolik si nakoupit armor a kolik investovat do zbraní a do rychlosti.

- peníze padají náhodně to je pravda. Možná to trochu upravím aby to tak náhodné nebylo, ale určitě bych tam nějaký prvek náhody chtěl nechat. Jo a z bossů vždy vypadává 50 creditů :wink: , bossem ale myslím ty velké invadery na konci třetích kol. Tohle ale ještě promyslím, za zkoušku to stojí.

- co se týče rychlosti, tu bych asi nechal, ať je tam prostor pro to vylepšování. A co se týče rychlosti střel, tak ty asi urychlím. Ona se s vyšími levely rychlost střely nemění, spíš jen kadence.

- tlačítka pro pohyb se mi právě líbí víc než ovládání prstem - u toho mi vadilo, že když člověk jakoby chytá loď a jezdí po displeji, tak pak na to pořádně nevidí. Další možnost je využít ten prostor pod lodí a tam jezdit tím prstem. To bych mohl dát do options ať si každý vybere. Pak bych ale někam jinam musel dát tlačítko štítu, to ještě budu muset taky promyslet :D

- za bugy se omlouvám, odstraním.

- nějaký ukazatel, kolik ještě nepřítel vydrží asi udělám, určitě ne u těch malých nepřátel, u těch větších by něco takového být mohlo.

Každopádně update dokončím teď někdy o víkendu a chtěl bych tam dát toho co nejvíce, určitě opravím chyby a přidám ty achievementy, pravděpodobně taky udělám lite verzi.

Tak díky za rady a taky držím palce s vývojem :wink:
Host
Host

Danger | čtv zář 02, 2010 7:17 pm

Už jsem si trochu dělal starosti, jestli jsem nebyl moc tvrdý:)

Je pravda, že z bossů mi několikrát vypadlo 50, jen jsem měl pocit, že to nebylo pokaždé. Ale můžu se mýlit.

S prostorem k vylepšování souhlasím, ale stejně by se mi líbilo trošičku zrychlit počáteční rychlost. A mírně zvýšit kadenci. Vlastně by nebylo od věci klidně nechat méně upgradů (přijde mi trošku zvláštní ho mít do nekonečna, aniž by přesně hráč viděl čísla o která se jaká statistika zbraně zlepší.. je to trochu naslepo a ztěžuje to taktizování).

Možnost přepnou ovládání by byla skvělá. Mě třeba nevadí, že si zacláním prstem. Vždy přesně vím, kde loď je (tam kde prst:)) A v této variantě by se tlačítko pro štít mohlo dynamicky přesouvat hned vedle prstu. (reagovat vlevo i vpravo, aby se nemuselo řešit, zda je hráč levák, či pravák). Pokud tedy hráč ukazováčkem drží loď, pokud by na displej položil (dotkl se) prostředníček, štít by se aktivoval. Ke štítu pak mám ještě jeden nápad..

Z toho co jsem pochopil se s vyšší úrovní štítu zvedá doba jeho trvání. A jelikož tam musíte mít nějaký odpočet, v každém kroku herního cyklu spočítejte poměr uplynulého času/doby trvání a převeďte na %. A toto procento nastavte jako transparenci obrázku štítu:) Za minutu hotové a bude přesně vidět, kolik zbývá do vypnutí štítu. Nevypne se tedy zničehonic a hráč bude mít možnost zareagovat.

Teď už si připadám, že vám do toho moc kecám:) Rád poradím, klidně pomůžu s testováním, kdyžtak napište PM:)

Hra se mi jinak líbí a těším se na změny:)
Tales of Furia - Chytlavá plošinovka od českých vývojářů! [FREE] http://itunes.apple.com/app/id716827293?mt=8
Host
Host

PixelApps | čtv zář 02, 2010 11:03 pm

Ne ne, v pohodě. Ono samozřejmě některé věci jsou věcí názoru (třeba to ovládání) ale třeba o těch dvou chybách jsem určitě nevěděl - za to díky.

Každopádně i to ovládání lze vyřešit nastavením. Pravděpodobně přidám ještě možnost ovládání akcelerometrem. A s tím štítem to asi udělám tak, že se štít aktivuje tapnutím na loď. Ještě to vyzkouším ale myslím, že by si uživatel neměl prstama překážet. Ale ještě uvidím, možná to pak udělám podle Vaší rady :)

Štít právě trvá vždy stejnou dobu, akorát se zkracuje doba k jeho obnovení. Ale to s tou transparencí určitě není špatný nápad. To tam přidám, díky.

Jj, nějaké testování by se určitě hodilo. Pak se třeba dohodnem, update budu mít hotový někdy o víkendu a případně si můžeme hry otestovat navzájem :wink:

Update pošlu ke schválení někdy v neděli
Host
Host

PixelApps | čtv zář 02, 2010 11:07 pm

Wow, tak už mám nějaké recenze na U.S. appstore, tak proč se nepochlubit :D

Good retro fun

by Jthrone

Ok, the dev was very kind enough to give me a promo, so I thought I would give some early impressions. Upon startup, nice clean interface and the obvious retro aesthetic was clear. The game plays very similarly to space invaders. Its not the first and certainly won't be the last. Upon initial play, I thought the controls were slow and sluggish, however, this was quickly remedied by spending some of the credits received from destroyed invaders on upgrades from the shop which becomes available after 3 stages. Once I started upgrading, things got much better and I really started enjoying some retro goodness! The game auto fires for you so it's just a case of steering, not sure f some people would prefer direct finger control rather than left and right arrows?
Openfeint is included, but could definately use some more achievements and some variety e.g finish a stage with no shield damage, or finish with only 10 shield remaining. Just to add a bit more replay value?
Many thanks to dev for the promo, will post an AppStore review when I have played more.

Finally got around to trying this out...

by blueknight1st

And all I have to say is it's great. At first it might seem kind of slow but if you catch the dollar signs that sometimes fall after destroying an enemy you will earn credits. These credits can be used to boost your speed, power, and many other types of things.

I like the fact that it auto fires for you so you can focus on moving out of the way of the incoming fire and catching credits.

I like it

by Astakov

Classic Space Invaders Game for iPhone. Fight the UFO?s and save the planet.
Host
Host

Uživatelský avatar CooLajz | pát zář 03, 2010 7:37 am

Jestli muzu take se primlouvam za upravu ovladani lodi. Tlacitka mi nevadi, ale nemam rad trefovani do maleho prostoru u hry kde clovek nesoustredi na trefovani do maleho prostoru. Bylo by fajn kdyby na pohyb reagovala vzdy cela vertikalni pulka display. Casto se mi stava ze pohybove tlacitka nereaguji tak jak by mely - nevim jestli klikam o milimetr vedle nebo je tam nejaky bug pri soucasnem stiknuti obou smerovek nebo neco podoneho.

Pri strelbe do nepritele se pri trefeni divne zatrepe, ale u rychleji se pohybujicich nepritel se divne zasekne a vypada to spise jako chyba nez jako umysl. Na mne to pusobi dost divnym dojmem.

Zvuky se mi zdaji dost potichu. Mam iphone uplne na max a sotva to slysim.
Dale by to chtelo pridat moznost podbarevni hudbou. Zvukove je to docela o nicem.

Primlouvam se za napad zobrazovat delku stitu jeho intenzitou. Stit by mozna mohl pusobit kolem cele lodi aby branil i strely ktere se vraci zespod (netestoval jsem jestli tomu tak je, ale nakreslenej je jen destnik :D)

Po chvili na mne hra opravdu (diky sve rychlosti a zvukum ktere nejsou moc vyrazne) pusobila uspavajicim dojmem.
OpenFeint, Plus, GameCenter ID: CooLajz
Host
Host

PixelApps | pát zář 03, 2010 8:22 am

No ty tlacitka by meli prave reagovat v daleko vetsim prostoru nez se zobrazuji. Podivam se na to, jestli tam neco neblbne, pripadne to udelam jinak.

Jj, premyslim o tom, ze to "zatrepani" odstranim. Chyba to ale opravdu neni :D

Zvuky otestuju, me tedy tak potichu neprijdou ale stejne to vyzkousim. Nejakou music urcite planuju ale zatim mi to moc nejde :D
Kazdopadne by melo jit si na pozadi pustit hudbu z iPodu.

Urychleni trochu bude, ale nejspis jen strel... no mozna i te lodi, uvidime. Jak jsem psal vyse, chci tam nechat nejaky prostor pro vylepseni :wink:
Host
Host

PixelApps | pon zář 20, 2010 12:32 pm

Zvláštní, včera jsem sem dával link na free verzi a dnes už tu není...

Tak znovu:
http://itunes.apple.com/cz/app/invaders ... 85339?mt=8
Host
Host

Uživatelský avatar samson010 | pon zář 20, 2010 12:53 pm

Re: Nová česká hra - Invaders from space - 1.59 EUR + free verze

bola obnova fora, vsetko z vikendu je zmazane..
Senior uživatel
Senior uživatel

PixelApps | pát říj 01, 2010 9:29 pm

Re: Nová česká hra - Invaders from space - 0.99 EUR + free verze

hra je ve slevě - 0.99 USD / 0.79 EUR
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone