Zen Bound [AppStore]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

jerrry | čtv dub 30, 2009 11:27 pm

Zen Bound [AppStore]

V AppStore jsem narazil na hru Zen Bound, která je svým konceptem docela originální. Ovládá se výhradně přes displej a troufám si říci, že na jiné platformě, než je iPhone by to snad ani hrát nešlo (kvůli možnostem displeje v iPhonu).

Obrázek

Zjednodušeně se dá napsat, že cílem hry je pomocí provázku obmotat obrazce na displeji, a to alespoň ze 70%, aby vás hra pustila do dalšího levelu, kde je zase jiný objekt. 3D grafika je moc pěkná, hratelnost se takhle těžko popisuje, to se musí vyzkoušet a fakt to za to stojí, ještě přidávám odkaz na video, ze kterého si o hře můžete udělat lepší obrázek, tak enjoy :-)

K dispozici je jak placená full verze hry (4 EURa), tak i lite, která je zdarma.

Obrázek
Naposledy upravil jerrry dne pát kvě 01, 2009 7:53 am, celkově upraveno 1
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ivane | pát kvě 01, 2009 7:33 am

Re: Zen Bound [AppStore]

Nechcem ti kazit radost, ale tato hra je na appstore uz od februara (den si nespomeniem). Jedna z prvych hier ktoru som zakupil, ale doba sa meni a uz som ju nezapinal ani nepametam i ked ma nejake caro :) .

jerrry | pát kvě 01, 2009 7:54 am

No mě radost nekazíš, je to možné (já na ni přišel až teď), ale na fóru jsem o ní nenašel zmínku, tak jsem založil nové téma.
iMac 27" 5k Retina, 4,0 GHz, Core i7, 24 GB RAM
MacBook 12", 256 GB SSD
Apple Watch Sport, 42mm
iPhone 6s Plus, 64 GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Marty1703 | čtv lis 11, 2010 8:47 pm

Hra je nyní za úžasnou cenu -> FREE!!! =D Mno neber to!! =D =) boužel GC ve hře neni, jako ve 2.díle...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone