Wolfe | pát lis 20, 2009 4:24 pm
Dost casto nosia nejaku trollovia.
Inak ja uz robim tak ze upgradujem jednu zbran a tu si opravujem, ked to vyzera s nou zle tak si ju dam radsej dole, zabijem s nejakou inou larvu (z nej je jedna zlozka na opravu zbrane druha je pri takej palme) zbran si opravim a tu nanic mozem dumpnut. Najvacsi problem je nachadzat zlozky prave vtedy ked ich potrebujem. Od mnicha som si kupil knizku za 1000 zlatiek a teraz ju naplnam experience bodmi - to znamena ked nieco zabijem tak sa mi to pocita do tej knizky, a pise mi to ze to je I. zvazok. Potom ked tu knihu naplnim tak ju mam odovzdat zas mnichovi a mozno sa naucim robit nejake remeslo (zbrane, zbroje alebo tak). Inak taka rada, ked sa nehybete (fyzicky) ale potrebovali by ste sa trochu potulat kvoli nejakym zlozkam (ci uz je to drevo, koža atd) tak je dobre zautocit na vtaka Rocha (roc). On trosku utecie, zautocit znova, a ked je vidiet len jeho tien, tak treba dat stopovat (track) (myslim, ze to stoji 2 pierka - tie sa daju kupit u trollov pokial na nich nezautocite. Viac pierok naraz sa da kupit v Trollom brlohu). Takze vtak vas odvedie niekam inam. Potom mozete z tej istej lokacie spravit znova to iste a ked sa budete chciet vratit tak jednoduch menu a relocate.
Inak sorry ze som vam niekomu ponicil zastavky ale spravil som tam svoje a dal som ich public, aby po nich mohli behat vsetci.