Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Populární strategická hra, která se proslavila na pc, a jejiš díli už jsem u číslo 5, poslední Heroes V of Might and Magic, tak nyní přichází i na iphone!!! Grafika nic moc ale věřím že tato hra určitě na čas zabaví Cena 2,39? iTunes
mě na pc nejvíc bavil Heroes III, grafika nic moc, ale herní zážitek úžasný ) ale todle nic moc, si počkam až na 0,75? EDIT 1: kámoš si to koupil, tak já to vyskoušim a pak vám napíšu zážitky z této hry EDIT 2: tak za tudle hru bych ani tech 0,75 nedal DD grafika fakt na prd, neni podpora retiny, a dokonce hra nereaguje na víc než na jeden prst.. sklamání..
to sem nehral ale možná je to takticky tah, že dali nejdríve blbej Heroes II a pak třeba příjde výbornej Heroes III, ael pochybuju, jo a ty souboje ve hře??? nic moc, osobně si tudle hru asi nekoupím... sklamání
Mam dotaz, prosim.. Stahl jsem si Heroes II pres [zakázáno] a pokazde jakmile hru ulozim, probehne to uspesne, ale pri vypnuti/zapnuti nemam moznost zvolit zadnou ulozenou hru.. Nevite, kde by mohla byti chyba, dekuji za pripadne odpovedi