Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Narazil jsem na tento fotbálek od Gameloftu, který mě graficky zaujal. Ovšem grafika není všechno, hlavní prioritou je pro mě hratelnost a herní módy (ONLINE hraní) a po ne moc zdařilé předešlé si peníze nechám a budu i nadále věrný X2 Football. Kdyby někdo mohl porovnat, byl bych mu vděčný.
Tak pro me teda docela zklamani. Cekal jsem vic. Ta hratelnost mi neprijde moc dobra. Pro me je teda jednicka PES 10 , po tom updatu mi vyhovuje nejvic.
tomu ver... Nechcem hanit vyvojarov, ale tato hra je des a hruza. Otrasne to vyzera, este horsie sa to hra, umela inteligencia je na meganizkej urovni... Normalne lutujem tych 80 centov za to mohol som mat radsej horalku a malu kofcu samozrejme, len srandujem. Dalsi diel bude snad lepsi
MB Pro mid 2010 13" C2D 2.4 GHz, 8GB RAM iPad Black Wifi, 3rd, 32GB iPhone 5 white, 64GB