Zaloha savu, unlocku, achievementu...

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

maslostroj | pon srp 15, 2011 8:53 pm

Zaloha savu, unlocku, achievementu...

Existuje moznost zalohovat si ulozeny pozice, achievementy a odemknutej obsah her na iphone? Po odinstalovani se smazou vsechna data - je mozny tomu nejak predejit? Vygooglil jsem navod http://www.businessinsider.com/how-to-b ... ing-2011-3 - nemate s tim nekdo zkusenosti? Je to univerzalni na vsechny hry, nebo jen nektery? Je to zaloha veskerych dat(achievementy, odemcenej obsah..) nebo jen casti? Mista je malo a i kdyz je mozny ze se k nekterym hram uz nikdy nevratim, stejne bych si rad savy a dalsi veci zalohoval. Iphone mam bez jailbreaku, takze navody vyzadujici JB se me bohuzel netykaji.

Uživatelský avatar rony | pon srp 15, 2011 9:00 pm

Re: Zaloha savu, unlocku, achievementu...

bez jb nie
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Kaunaz | úte srp 16, 2011 3:26 pm

Timhle zpusobem si zalohujes veskera nastaveni dane aplikace.
Takze u her jsou to savy.
Achievementy se ukladaji v profilu v Game Center a ten se synchronizuje se serverem. Takze ani po smazani hry o ne neprijdes.

A funguje to samozrejme i bez JB.
iPhone X
iPod nano 3G | iPad 4 Cellular | MacBook Pro 13" Retina
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Max87 | úte srp 16, 2011 3:31 pm

Ja som myslel, ze iPhone Browser funguje(teda precita file system) len s jailbreaknutym iPhonom(mne to s JB iPhonom islo, bez JB nie), ale v clanku pisu nieco ine...
Keby niekto riesil podobnu vec s JB iP, tak mozem odporucit AppBackup(Cydia), ktora vie jednym tlacitkom zalohovat vsetky aplikacie z Appstore.
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Kaunaz | úte srp 16, 2011 9:54 pm

Neni videt cely filesystem, jen programy a uzivatelska data jako fotky apod.

Taky je jeste dobry krome adresare Documents zalohovat slozku Library, koukal jsem, ze nektere programy si tam taky ukladaji nejaka nastaveni.
iPhone X
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

maslostroj | úte srp 16, 2011 11:37 pm

A kdyz jsem zrovna offline, dosynchronizujou se achievementy dodatecne? Nemam vubec prehled jestli se to resi nejak jednotne, nebo si to kazda hra dela jak chce. Ted treba hraju Mirrors edge - mam pocit ze o nejake synchronizaci jsem tam cetl(u jinych her se to snad da i propojit s facebookem nebo jinyma sluzbama) a i kdyz dohromady o nic nejde, stejne bych rad mel ty savy nekde ulozeny, pro jistotu.

Takze kdyz si do pc zkopiruju slozky Documents a Library, teoreticky by to teda melo byt univerzalni pro vsechny hry? To by bylo fajn.

Kaunaz | stř srp 17, 2011 2:29 pm

Na tu synchronizaci se jeste mrknu, skoro nehraju, takze jsem to nejak moc nestudoval.

A ty slozky Documents a Library jsou univerzalni nejenom pro hry, ale i pro kazdou aplikaci nainstalovanou do iOS. Je ale potreba samozrejme zalohovat ty slozky od kazde aplikace.
iPhone X
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone