Hannyho kútik recenzií - nová recenzia DRAW RACE2!

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Hanny | stř pro 23, 2009 12:41 pm

Hannyho kútik recenzií - nová recenzia DRAW RACE2!

Rád by som Vás uvítal v tejto téme, ktorú budem pravideľne (podľa toho ako budem mať čas) updatovať s recenziami. Dúfam, že to oceníte tak ako doteraz a budú prichádzať pozitívne ohlasy. AK BY STE TU CHCELI VIDIEŤ RECENZIU KONKRÉTNEJ HRY TAK MI NAPÍŠTE SS, JA URČITE ODPOVIEM :)

Zenonia

Jedna z prvých rpg hier na iPhone. Vývojri z gamevil vsadili na j-rpg štýl, ktorý momentálne hodne letí. Menu hry je jednoduché, nič prevratné. Začínate ako inak vybraním položkou New Game. Na začiatku si vyberiete za koho chcete hrať. Na výber máte z 3 charakterov a to: Paladin, Warrior a Assasin. Je len na vás koho si zvolíte. Ja osobne som si zvolil Paladina. Po vybraní hrdinu sa dostávate do hry, ktorej príbeh začína v mestečku (dedine) Areis. Váš hrdina sa volá Regret a od začiatku hry sa snaží zistiť čo a prečo zabilo jeho otca, popri pátraní zisťuje, že smrť jeho otca ma čo odčinenia s vojnou medzi Holy Knights a Dragon Warriors. Tieto dva národy sa v Zenonii bijú už stáročia. Vašou ulohou je teda vypátrať prečo sa tieto dva národy nenávidia a vypátrať kto a prečo zabil vášho otca. Príbeh je vcelku pútavý a počas hry sa pekne rozvíja.

V hre nájdete kopu nepoviných questov, ktoré sa ale bohužial často opakujú a to prines niečo, zabi toľko a toľko príšer. Preto sa po určitom čase stavaju stereotypom. Vďaka plkneniu questov (vedľajších aj príbehových), alebo len zabíjaniu príšer sa zvyšuje váš level. Každý nový level prinesie vylepšenie skillov, možnosť naučiť sa nové kúzla, zväčšiť si HP. V hre taktiež nájdete veľmi veľa zbraní, ktoré je dokonca možné kombinovať (veľmi pekná funkcia) a aj zaujímavu položku Hunger, čo znamená hľad. Teda hladný hrdina nebude robiť nič, preto sa musíte postarať počas hry aj o to aby nebol hladný. Rozloha mapy je taktiež dostačujúca, nájdete na nej 6 miest, do ktorých sa počas hry pozriete a ktomu veľa typov príšer. K vymoženostiam Zenonie patrí aj striedanie deň/noc a počasia. Grafika je old-schoolová 2D čo hre krásne sedí. Ovládanie je presné (niekedy nepresné), treba si naňho zvyknúť. Inak pekne vyriešené.

Záver:
Zenonia je skvelá rpg hra s pútavám príbehom no po čase trochu sterotypnými questami. Hru sa určite oplatí vyskúšať, neolutujete!
Hodnotenie:
9/10

Modern Combat: Sandstorm
Obrázek
Väčšinou je Boh ten, ktorý vysliší naše prosby. No tento krát to bol Gameloft a na AppStore nám poslal dokonalosť, ktorú nazval Modern Combat: Sandstorm. Prvá FPS na iphone.

Modern Combat vás uvíta nádherným introm a následne menu pieskovej farby v ktorom nájdeme dokonca aj Multiplayer. Po ťuknutí na new game sa dostanete do tréningového poľa v ktorom si zastrielate, zahadžete granátmy atď. Absolvovaním tréningu ste nasadený do boja proti teroristom. Zabíjať a ničiť, to je náplň misíí, ktoré su aj tak neni až tak stereotypné.Napríklad si zastrielate z obrneného Hummera, alebo budebe ničiť tanky raketometom. Mimo iného budte kosiť troristov aj M16, alebo takým kalašnikovom, granátmi, oslepujúcimy granátmy. Misií je pomenej, ale prečo by vývojári hru zbytočne naťahovali len aby mala dlhú hraciu dobu a bola stereotypná? Na nič. Pred každou misou vás počas loadingu zaneprázdený ženský hlas (ako keby sedíte vo vrtulníku a počas prevozu na bojisko vám davaju pokyny. Genialita) oboznamuje s misiou.
Obrázek
Ovládanie. Prvok, ktorého sa určite mnohí báli a aj mali prečo. Máte na výber 3 druhy ovládania. Základný: ľavá strana joystick, pravá strana krížik s ktorým strielate a pohybom prsta po displeji zameriavate. Screen Tap: Obrazovka je rozdelená na 2 časti, pohybujete sa pomocou ľavej strany a zameriavanie, stielanie je na pravej strane. Je to asi najneprsnejší spôsob ovládania, pre mňa veľmi nevyhnodný. Virtual Sticks: ľavá strana joystick na pohyb, pravá strana joystick na zameriavanie a ťapnutím prsta v strede obrazovky strielate. Zo všetkých 3 spôsob ovládania mi najviav vyhovoval základný spôsob. Plusom hry su aj zvuky. Počas misie cítite tú atmosféru na bojisku, nádhera čo dokázal Gameloft s iPhonom. Grafika. Tej nemám absolútne čo vytknúť. Dovolím si povedať, že psp má na mále.
Obrázek
Záver:
Modern Combat Sandstorm je graficky, zvukovo a hrateľne nadpriemerná hra. Všetci sme čakali že sa podarí, ale až takto? Eňoňuňo pre oči aj uši. Ak si odmyslíme nie moc presnú streľbu a Multiplayer, ktorý je viac menej iba na okrasu dostaneme siedme nebo na displeje našich iPhonov.
Hodnotenie:
9,4/10

TINY WINGS
Naučte sa lietať.
Obrázek
Tiny Wings je ambiciózna hra, ktorá pojala možnosť lietať naozaj originálne a zábavne.
Hra vás očarí svojou jednoduchosťou a spojením so službami Game Center/Open Feint. Vďaka čomu si môžete porovnávať lety s celým svetom.
Menu je prehľadné sprevádzané relaxačnou hudbou, v pozadí ktorej počujete šum mora, zvuky vtákov a žiab. Na ľavej strane si kontrolujete stav vášho hniezda, ktoré sa upgraduje po splnení rôznych úloh. Ich zoznam sa nachádza pod položkou Objectives. Na pravej strane sú to položky Play, Stats (tu si pozriete svoje rekordy), Options kde sa nachádzajú klasické voľby ako hlasitosť hudby, flip screen, Reset game, v menu pod Options je položka Help a Online, tu si zosynchronizujete svoje splnené úlohy so službami Game Center a Open Feint.
Obrázek
Obrázek
Lietanie odštartujete po zvolení Play. Privíta vás spiaci operenec v hniezde. Dotykom displeja spustíte východ slnka a až do jeho západu máte možnosť lietať z ostrova na ostrov. Je to jednoduché. Pri spúšťaní sa z kopca máte prst priložený na displejí, akoby ste držali plynový pedál a rozbiehali sa. Keď príde k výstupu na kopec, dotyk prsta uvoľníte a váš operenec zúžitkuje nabranú rýchlosť k tomu aby sa odrazil. Bude to chvíľu trvať, ale po pár minútach dôjdete tomuto systému na chuť a naozaj budete očarený z toho ako ste dostali operenca do vzduchu.
Obrázek
Farebné témy ostrovov sa menia a hudba, ktorá vás sprevádza počas lietania je naozaj na mieste. Počas prechádzania ostrovmi narážate na mine žltej farby, ktoré vám nedávajú nič okrem bodov. Dôležitejšie sú modré mince, ktoré vám pridajú na rýchlosti a sile odrazu z kopca. Naozaj skvelé a čisté odrazy z kopcov sú odmenené bonusovými bodmi a počítajú sa aj tzv. Cloud Touches. Čím vyššie sa dostanete, tým bližšie ste k oblakom a naozaj silné odrazy vás vynesú až nad oblaky. V hre sa objavujú typy úloh ako Do 10 Cloud Touches (Dotkni sa oblakov 10 krát). Séria čistých odrazov vás dostane do tzv. Fever mode, kedy za sebou nechávate hviezdičkovú stopu a získavate extra body.
Obrázek
Vľavo dole sa počíta skóre a koľko zostáva do západu slnka. Západ slnka môžete odvrátiť tým, že sa dostávate z jedného ostrova na druhý v čo najrýchlejšom čase.
Obrázek
Tiny Wings je naozaj originálna hra, ktorá je v mojom ipode už pár mesiacov a každý deň pri nej strávim minimálne 10-15 minút. Z naozaj čistých odrazov máte skvelý pocit a Objectives sú spočiatku tak ľahké, že hru nevypnete dovtedy kým nenarazíte na niečo naozaj komplikované. Verte, že narazíte a to je jeden z mála mínusov Tiny Wings. Postupne sa dostanete k naozaj ťažkým Objectives. Ešte by som prijal viac bonusov, alebo ďalší herný mód.
Dávam 9.5/10
PLUSY : Originalita, trvanlivosť, zvuky, Game Center a Open Feint, grafika, baví aj keď neplníte úlohy.
MÍNUSY: Niekedy naozaj ťažké úlohy, iba jeden herný mód.
POZN. AUTORA: Nekomentujte môj pravopis. Ďakujem :-D

BackStab

Po prepadákoch typu 9mm, Silent Ops, Shadow Guardian, Asphalt ani Rainbow Six nezožalo príliš veľa slávy, prichádza Gameloft s hrou BackStab.

V hre zastávate rolu chlapíka menom Henry Blake, ktorému zabil ženu muž menom Kane. S týmto chlapíkom prejdete prvú misiu a potom sa začnú diať veci. Povedzme, že príbeh sa Gameloftu ako tak podarilo zvládnuť. Dôležité je, že hra má atmosféru, to som nečakal a som milo prekvapený.
Obrázek
Plus dávam aj voľnému pohybu v mestách. Môžete plniť nepovinné misie, kupovať zbrane (tých je na výber celkom dosť, vrátane pištolí), rôzne liečivá a kadejaké veci. Ak radi utekáte pred zákonom tak máte možnosť Wanted levelu, ktorý získate vraždením stráží a potom existujú miesta Safe places, ktorých je v meste niekoľko, za menší poplatok vás tu zbavia Wanted levelu. V otvorenom meste môžete plniť nepovinné misie, za ktoré ste odmenený mincami. Je tu aréna. Bojujete proti zvieratám, zombíkom (čo do pekla majú všetci s tými zombíkmi, že ich pchajú do každej hry?!?!), na konci je Boss ktorého sprevádza hádajte čo, niekoľko zombíkov. No každopádne otvorené mesto je plus, dodáva to hre iný rozmer.
Obrázek
Buďme, ale aj trochu kritický. Čo sa mi na hre neľúbi sú neustále respawnujúci sa protivníci vo voľnom meste a aj v misiách. Lezenie a skákanie nejdú vždy dokopy a ani kamera vám hru príliš neuľahčí. Samozrejme sem tam sa nájdu chyby v textúrach, hlavne keď bojujete s gardou pri stene nejakého domu a protivníka zatlačíte do steny tak, že sa tam úplne stratí. Blake si občas zvolí oddych a vy môžete do útoku veliť hoci aj desiatimi prstami tak Blake si ten meč spoza gatí nevytiahne a jediné šťastie je, že AI je na úrovni, vlastne nie je na úrovni. Naopak keď Blake bojuje tak tie boje vyzerajú sem-tam aj štýlovo. Pekné zábery na to ako si Blake vychutnáva protivníka špeciálnym hmatom vám ale neraz skazí kamera.
Nie je tu multiplayer. Nadstavenia sú ako vždy: zvuky, ovládanie, sensitivity.
Obrázek
Záverom by som chcel pochváliť Gameloft, že po dlhej dobe konečne vypustili hru, ktorá sa dá hrať. Nie je to hra roka ani hra na ktorú by som po jej dohraní ešte dlho myslel, ale myslím že to je na dobrej na ceste. Tie peniaze za kúpu neľutujem, veľké nádeje som do toho nevkladal ale som spokojný.
By the way, vymyslel som pre Gameloft nový názov – GAMEBUG-A-LOT.

PLUSY: atmosféra, voľnosť, rozmanité misie
MÍNUSY: bugy, bugy, bugy, kamera
7.9/10

Shadowgun
Dočkali sme sa po dlhom čase prepracovanej akčnej 3D FPS?
Obrázek
Hocikto by čakal, že o dokonalú FPS akciu sa môže postarať iba Gameloft, možno EA. Spraviť naozaj skvelú 3D FPS akciu na iPhone/iTouch je v dnešnej dobe naozaj ťažké. Hráči sú náročnejší, kritickejší a hlavne vedia čo ich iDevice dokáže preto požadujú najvyššiu kvalitu. Pre mňa doteraz neznáme, ale sympatické české štúdio MADFINGERS GAMES, ktoré má na svedomí aj úspšené tituly Samurai: Way of the warrior alebo Samurai II, sa odhodlalo naplniť fantázie a túžby hráčov. Podarilo sa im to?
Obrázek
Shadowgun je akčná 3D FPS hra v sci-fi prostredí (nemôžem sa ubrániť tomu, že mi celá hra hrozne pripomína Gears of War. Je to iba môj dojem a asi preto, že GoW je moja srdcovka). Ocitnete sa v roku 2350 a zohrávate úlohu profesionálneho nájomného vraha Johna Sladea. Ten dostane na pohľad jednoduchú misiu a to chytiť doktora Edgara Simona bývalého zamestnanca firmy Toltech Enterprise. Johna budete viesť cez útroby pevnosti v boji proti mutantom, kyborgom, ktorý reprezentujú armádu doktora. K dispozícií máte kopec zbraní, lode, techniku krytia a S.A.R.A – Johnov osobný verný android, ktorý vám bude dávať počas hrania rôzne užitočné informácie. Hru som testoval na iPod Touch 4gen 8gb a aj pri chode s ostatnými aplikáciami sa to hralo dobre a žiadne hrôzostrašné trhanie som nezaregistroval. Hra mi padla iba raz keď som si spravil screen print fotku inak som sa väčšinou pokúšal hrať po reštarte, je to istota no nie je sa čoho obávať pokiaľ nemáte spustené všetky aplikácie v iDevice naraz.
Obrázek
Tak sme si predstavili hru teraz sa pozrime na to ako vlastne vyzerá grafika. Autori sľubovali krásnu grafiku a to aj splnili. Hra beží na cenovo aj výkonovo vyladenom Unity. Na prvý pohľad je grafika trochu komiksová, ale to je iba prvý dojem. Svetlá sú krásne, prostredie je viac menej bohužiaľ jednotvárne, ale aspoň hra nezaberá tak veľa miesta. Čo by som naozaj vypichol sú výbuchy. To je niečo s čím sa autori vyhrali. V prvej misií si na začiatku osvojíte pohyb a krytie. Je to také ako to poznáme z iných hier a potom už bojujete proti mutantom a rôznym mechanickým príšerkám, zbierate náboje, užívate si grafiku, zvuky, príbeh je rozprávaný skvele prostredníctvom S.A.R.A. Misie sú viac menej podobné treba sa vždy prestrielať cez nepriateľov, niečo domknúť, zabiť bossa. Hra zaberie tak 5-6 hodín čo nieje málo ani príliš veľa aby hra unudila. Príbeh je dokonale stavaný na túto dĺžku hracej doby. Ja len dúfam, že autori pridajú multiplayer. Úvodný dialóg sa mi tiež páčil. Je vidieť, že autori si dali záležať na každom aspekte hry a tu sa má Gameloft čo učiť. Nech ten vývoj hry trvá aj dlhšie, ale treba sa sústrediť len na tú jednu hru a poriadne ju vyladiť.
Ešte by som sa vrátil k menu. Tu nájdete klasiku Play, Help – obrázok s vysvetlením ovládania, Setup – nadstavenia ovládania a zvukov, Extras – dodatky, ktoré otvoríte nájdením skrytej lebky, About – zoznam ľudí, ktorý na hre pracovali, Achievements – tie sú prepojené s Game Center a nakoniec More Games – ďaľšie hry od MADFINGER GAMES.
ZÁVER:
Tak táto hra sa vydarila, určite stojí za tých 5,99 eur. Grafika je dokonalá, hratelnosť detto, zvuky, rozhovory, atmosféra. Tu nie je čo vytknúť!
PLUS: treba si prečítať recenziu, celá hra je plus
MÍNUS: chýba multiplayer

DrawRace 2
Spravidla pre iDevices platí, že najlepšie hry sú tie najjednoduchšie. Angry Birds, Cover Orange, Tiny Wings, Fruit Ninja...a mohol by som pokračovať do nekonečna. Medzi tieto hry radím aj DrawRace. Teraz sa pozrime na pokračovanie úspešnej hry.
Obrázek
DrawRace 2 je v každom smere odlišná od svojho predchodcu. Predovšetkým, zachovaná zostala iba pointa hry. Pre svoje žihadlo kreslíte čiaru, navigačnú čiaru cez danú trať.
Obrázek
Po krátkom loadingu sa dostávate do menu, je odlišné je krajšie a napovedá, že hra bude prepracovanejšia. Po zvolení Career sa dostanete do políčok rozdelených podľa obtiažností. Rookie, Talent, Pro, Champion, Elite. V každej je 12 tratí, viac menej odlišných no ak si pamätám dobre tak na pár som narazil 2 krát. Každopádne, uvidíte krásnu grafiku. Je to skvelé, prostredie tratí je nádherné. Okrem klasického ovládania nám DrawRace2 ponúka aj Nitro. To sa naplňuje počas závodu a môžete ho použiť aj keď nie je ukazovateľ plný. Plus dávam používaniu nitra, musíte to prispôsobiť terénu trate a svojej rýchlosti. Veľmi ma bavia trate v ktorých máte za úlohu, samozrejme, dôjsť do cieľa prvý a pozbierať určitý počet balónov. Pre niekoho zábava pre niekoho zbytočnosť, ale je tu aspoň jeden odlišný druh závodu. Ďalšie trate odomknete ziskom určitého počtu zlatých medailí, alebo zakúpením VIP za 1,59eur. Každú trať si zahráte tri krát aby bola splnená na 100%. Najrpv 1 na 1, potom proti 2 jazdcom a nakoniec proti 3 jazdcom. Je to dôležité pre zisk zlatých medailí. Dalo by sa vlastne povedať, že každá trať má 3 stupne obtiažnosti. Na výber máte takisto niekoľko typov áut, každé pre iný typ trate: rally, cestné, formule. Po čase však zistíte, že Career mód nie je ani tak kariérou ako len získavaním medailí. Samozrejme zisk medailí vás motivuje k tomu aby ste si otvorili ďalšie trate, ale nič viac Career mód neponúka.
Ak vás už omrzelo závodenie proti AI tak si to môžete vyskúšať na jednom iDevice proti kamarátom, alebo Online cez službu krystal proti hoci aj Japoncom. No nakoniec nezabudnem ani na Game Center, kde si to môžete rozdať s kamarátmi. V hre som nenašiel Settings, zaujímavé.
Obrázek
DrawRace 2 je solídná návykovka s peknou grafikou. Zabaví na dlhý čas a s kúpou by som neváhal. Moc tu toho nie je čo kritizovať. Snáď len názov Career mód.
PLUS:multiplayer, grafika, návykovosť, veľa tratí
MÍNUS:názov Career mode je skôr na okrasu
10/10

RECENZIE BUDEM PRIDÁVAŤ SEM A STÁLE.
Naposledy upravil Hanny dne pát říj 07, 2011 1:01 am, celkově upraveno 13

Julek | stř pro 23, 2009 12:55 pm

Re: Zenonia - mini recenzia

pridej screeny at je to komplet

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Hanny | stř pro 23, 2009 1:09 pm

Môže byť? Je to lepšie? Jaká ja tá recenzia?

MIRKOOOO | stř pro 23, 2009 1:57 pm

Na pspzone tá poznám, a podľa mna to neni minirecenzia sle recenzia, je fakt dobrá, za recenziu ti dávam 10/10

Uživatelský avatar milan2022 | stř pro 23, 2009 6:06 pm

Recenzia fakt dobrá,také niečo na fóre chýba tak pokračuj takto ďalej :wink:
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar rony | stř pro 23, 2009 10:08 pm

Re: Hannyho kútik recenzií - NOVÁ RECENZIA MODERN COMBAT !

good!
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Tea Racer | stř pro 23, 2009 10:10 pm

Moc hezké!
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar toncek | stř pro 23, 2009 10:16 pm

Rovněž chválím snahu ! :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

korman25 | stř pro 23, 2009 10:36 pm

PEKNE !

pinkrider | čtv pro 24, 2009 6:08 pm

Přesně tohle forum potřebuje. :D

Uživatelský avatar lofounek | čtv pro 24, 2009 8:54 pm

Mozna by nebylo vubec spatne zalozit vlastni sekci pouze na recenze her popr. aplikaci...

iPhone 7 32GB silver
Apple Watch 42mm Sport
iPad Air 32GB
iPad 2 16GB
iPhone 5 32GB white
iPhone 3GS 16GB black
iPhone 2G 8GB
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | čtv pro 24, 2009 10:02 pm

Zalozime ked budu dobre a dost. Presunieme tam doterajsie. Ak tvorite vlastne texty, urobime vsetko pre to aby autori neprisli o slavu svojej osobnosti. Pisat dobre je namaha.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar mazafka | pát pro 25, 2009 12:42 pm

recenze píšeš relativně dobře fakt dobřě, příjemně se to čte, ale co se týče te zenonie, si myslím že by bylo za vhodný vyskoušet všechny 3 povolaní, přece se někdy hra může odjvíjet jiným přiběhem či hratelností za každou z postav (zrovna netvrdím že to u zenonie je, ALE....) taky se to muže za jinou postavu hrát lepe/hůř a hned by to mohlo shodit bod na hodnocení :)

PEACE

ps: jen tak dál ještě dodám ako by se ti chtělo tak můžou být i delší ;)
Opravdu toto tu chybí a na [zakázáno] než napíšou nějakou recenzi to je taky doba.... a když napišou tak... nevim... je taková... :roll: :(
Host
Host

Jaky | pát pro 25, 2009 2:47 pm

Recenzie su super len tak dalej! :) btw tiez ta poznam z pspzone :D

Hanny | pát pro 25, 2009 3:06 pm

Ďakujem za pochvaly, cením si to.
Mazafka: jo to je dobrá pripomienka s vyskušaním všetkých postáv. Na to som fakt zabudol.
Recenzie budu určite ešte lepšie veď zatiaľ su len dve a ďalšiu hru sa chystám recenzovať na 110% už možno v utorok, alebo v stredu tu bude.

wolodo | ned led 10, 2010 10:37 am

Este by to chcelo eliminovat gramaticke chyby a preklepy...zopar som si ich tam vsimol.

Posted with TouchBB on my iPhone

Uživatelský avatar miomio | ned led 10, 2010 12:22 pm

Nebud puntickar. :D
iPhone 5S, FW. 7.1
iPad 2 16GB wifi white, FW. 7.1
ping: miomio
Host
Host

wolodo | ned led 10, 2010 3:57 pm

Tak tu na fore to je jedno, len ak by to mal byt autorsky clanok na nejakej stranke co sa tym zaobera tak by to nebola najlepsia vizitka...

Posted with TouchBB on my iPhone

Hanny | ned zář 25, 2011 11:59 pm

Re: Hannyho kútik recenzií - NOVÁ RECENZIA TINY WINGS !

NOVA RECENZIA NA HRU TINY WINGS

TommyS | pon zář 26, 2011 8:19 am

Pěkná práce, dobře se to čte! :)

Hanny | stř zář 28, 2011 1:01 am

Najblizsie (asi cez vikend) by som chcel zrcenzovat hru BackStab od Gameloftu, do uvahy pripada aj NHL 2K11 alebo Cover Orange. Dufam ze ohlasy budu pozitivne ako doteraz.
Pokial by ste chceli recenziu na nejaku hru ktora tu neni tak mi napiste SS a ja uvidim co sa da robit :good:

Uživatelský avatar Tony1 | stř zář 28, 2011 9:40 am

:good: zvedám oba palce, pěkně napsané recenze.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

dongkong | stř zář 28, 2011 10:17 am

Dobré! Hrozně dobře se to čte! A to jsem ten který nadává na chyby, tys to super textem fixnul :)

Hanny | čtv zář 29, 2011 12:41 am

Takze recenzia na BackStab bude uz mozno pred vikendom a tym padom by som mohol stihnut ShadowGun cez vikend. Recenzie budu prichadzat v noci pretoze som v USA.
STAY TUNED!

Uživatelský avatar SonnyCz | čtv zář 29, 2011 1:02 am

Dobré recenze...měl by sis založit web a tam psát recenze :wink: a mohli by se k tobě přidal i další lidi
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Hanny | čtv zář 29, 2011 5:02 am

Trochu som to urychli a pri BackStab som stravil viac casu ako som dnes planoval ale recenzia je hotova a do soboty, mozno uz v piatok bude SHADOWGUN ktory uz hram.

Richi-xxx | čtv zář 29, 2011 9:47 am

Re: Hannyho kútik recenzií - NOVÁ RECENZIA BACKSTAB !

super to je:) sa tesim sa ten shadowgun

Uživatelský avatar BlazingUFO | ned říj 02, 2011 3:48 pm

Mozno by bolo trosku prehladnejsie spravit o kazdej hre novu temu, na to je sekcia hry urcena, inak super :good:
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Hanny | stř říj 05, 2011 4:03 am

BlazingUFO- presne to som pre Shadowgun spravil. Temu vymazali a recenziu presunuli do temy o Shadowgun, nechapem preco ale asi budem musiet pokracovat v tomto style, mne to neprekaza a myslim ze je to prehladne

FILIPSN007 | stř říj 05, 2011 5:55 am

Re: Real Racing 2 HD ($9.99)

Super recenze ! Moc se mi libí.
Senior uživatel
Senior uživatel

Richi-xxx | stř říj 05, 2011 11:53 am

Re: Hannyho kútik recenzií - NOVÁ RECENZIA SHADOWGUN!

vyborne :) mozem len suhlasit s autorom :) /myslim o shadowgun/ co je vsak pravda ze ta jednotvarnost mi tam trochu vadi

Uživatelský avatar BlazingUFO | stř říj 05, 2011 1:39 pm

no lebo tu v nazve vidim len o com bola posledna recenzia, plus je pohodlnejsie hladat recenziu v teme o hre, nez v jednej rozsiahlej citacii plnej recenzii
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

Hanny | čtv říj 06, 2011 12:24 am

No pozri nejde to, mam to zakazane od vedenia alebo neviem ako to mam vysvetlit A, nie je to jedna rozsiahla citacia, kazda recenzia ma vlastnu citaciu. Ano v nazve vydis iba meno najnovsej recenzie a ta je vzdy dole aby si videl ze su tu aj ostatne recenzie ked k nej scrollujes.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone