Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Tak prozatím mám nahrané dva světy a všechny na pět kapek, takže neříkám, že to není nemožné. Na víc momentálně nemám čas. Jenže některá kola byla fakt pekelně těžká a ty se mi povedla, ani nevím jak. Je možné, že si i lidi stěžovali na další nákupy. Ale jako motivace na uhrání pět kapek to byla super. Jen sem tam ty nervy s tím byly.
Taky mi to zezacatku prislo tezky, ale prisel sem na system, jak to hrat a bavi me to vic nez Angry Birds. Ja uz mam dodelanej 3-ti svet, ale ne na vsech 5 kapek, nekde je to tezky dat i na 4 takze ted budu mit, co ve skole hrat, kdyz bude nuda
- iPhone 5S 16GB - silver - 19.11.2013 - iPhone 4 16GB - black - VÝHRA - The New iPad 16GB - white + modrý SmartCover - VÝHRA - iPod Shuffle 4. Gen. 2GB - silver - reproduktor Jawbone Jambox - black
Ty vole. To ako fact dokazete dat 5 kapek. Ja mam potiz nekdy udelat 1 kapku. Asi sem levej na tu hru, alebo nevim. Tahle hra je lepsi ako Angry Birds. Tohle je siiiiila.
perfektni hra dokonce jsem ji koupil v nejaky akci zrovna zdarma......podminka odblokovani dalsiho sveta je 36 kapek v predchozim svete....chtel bych dalsi levely:-)