Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Nechci kazit tvoji radost ale ta edice Holiday Gift myslim byla vydana zadarmo uz od zacatko specialne jako vanocni dil a je tak uz od 10.12 co byla vydana.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
Ti co to dělaj, si zasloužej palec nahoru, protože maj neskutečné nápady, už od prvního updatu přijde vždy něco nového co je super a chytí vás to.
Tohle jsem dohrál celkem rychle na všechny 3 hvězdy, jenom se chci zeptat, předhnánět se s kámošema jde jak? Kdo to dá rychleji má větší skóre, nebo jak to je?
Vychvalovat hru v jejim topicu nemuzu? Chapal bych kdybych zasel do AB a rekl ze CTR je lepsi Samo kazdemu se libi neco jineho Pritulce se libi AB zase vice jak CTR
Skoda ze nemam GC bych to valil furt k dokonalosti
Metalgirl píše:Koukam to jsou ty same levely, jenom s jinym pozadim a rozdelenou sladkosti na dva. Kdo to ma porad jezdit do kola? To se uz pak omrzi.
právě jsem to hrál a nejsou to ty samé levely.. a i kdyby tak tohle je zatim nejsložitější balíček co jsem hrál ještě ted mám pár lvl vynechanejch a pár hvězdiček nesebranejch
No, některý jsou podobný, ale zase to zabaví. Už jsem to dohrál, ale ještě ne všechno na 3 hvězdy, takže se budu muset vracet. Každopádně se jim to zase povedlo a těšim se, co přijde dál.
Experiment to feed Om Nom candy! Cut the rope like never before. Everything you love and new gameplay! 200 levels and more to come!
Eager to learn more about Om Nom's adventures? Watch "Om Nom Stories" cartoons and other amazing videos on our YouTube channel! www.zep.tl/youtube
The little green monster Om Nom is back and hungrier than ever! Team up with the Professor, a mad (but not bad!) scientist determined to study Om Nom’s candy-loving behavior through a series of experiments. Use suction cups and other funny devices to collect shiny gold stars, uncover hidden prizes and unlock new levels!
Key features:
- 8 level packs with 200 levels - Innovative physics gameplay - Adorable character - Outstanding graphics - Om Nom animation shorts - Superpowers - Constant free updates with new levels and animations
About the game:
“Cut the Rope: Experiments from ZeptoLab follows the exact same formula as its predecessor, which means it's awesome.” - IGN
“If Cut the Rope: Experiments uncovers one scientific truth, it’s this: ZeptoLab knows how to put together a charming puzzle game.” - Tapscape
“Cut the Rope: Experiments takes the original's addictive formula and adds a splash of deviousness, thanks to the addition of some cunning new items.” - Pocket Gamer
Jestli starou hru přestanou updatovat nebo něco, tak se asi ozvu, protože to mi přijde divný. Ono nestačí, že do tý starý hry už přidaly inApp purchases, ale oni ještě vytvoří novou, tak to je..
OT pokud nekdo podnika, jakoze oni podnikaji ve vyvoji a prodeji aplikaci a jeden z hlavnich duvodu podnikani byl je a vzdycky bude zisk.. tak to docela chapu..
Podařilo se někomu odblokovat archivements "Spider Tamer" (Outsmart 200 spiders)? Mám splněny v Game Center, krom tohohto všechny, tak přemýšlím jestli to není bug. Koukala sem i k prátelům a také ho nikdo nemá. V Crystalu je navíc odblokovaný.