left2die [0,79€]

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.

Uživatelský avatar TDa | pát črc 13, 2012 11:52 pm

left2die [0,79€]

Naposledy upravil TDa dne ned črc 15, 2012 9:40 pm, celkově upraveno 1
iPhone expert
iPhone expert

ThePXL | sob črc 14, 2012 1:01 pm

Re: left2die [0,79€]

To vypadá dobře, jak to jede na iP4?
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar TDa | sob črc 14, 2012 4:38 pm

na iP4 jsem ještě nezažil jakýkoliv zásek, takže bych řekl že skvěle ;)

na kamarádovém iTouch 4 platí to samé (a to ho má dos*aný jailbreakem - chtěl ho zkusit a nějak se mu to nepodařilo, ale to je jiný příběh :D).
iPhone expert
iPhone expert

Jump3r-ko | sob črc 14, 2012 9:03 pm

Hrám to a aj som si ťa pridal. Aké kity použivate?? Ja SAW launcher+lightsaber+minigun.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar TDa | sob črc 14, 2012 11:35 pm

Rekord na survival - 12 vln a dostal jsem něco kolem 85 000 dolarů, můžu hodit screen (teď ne :D) nebo v GC. A to ještě nic nebylo, jen jsem zkoušel novou sestavu zbraní

Jumper: někdo mi dneska posílal pozvánku, hned jsem na ni klikl a než zmizelo logo Everplay tak pozvání neplatilo, asi jsi to byl ty :D

výbava: boom bow (mám i SAW launcher ale kuše mi vyhovuje víc), Desert eagle a Grenade launcher (šetřím na Bazooku a plazmu - zkusit chci obojí, protože jsem zjistil, že nejdražší není vždy nejlepší, dlouho jsem desert eagla nepoužíval protože pálil málo často a ta jiná pistole dělala stejný job jen se potřebovala rana navíc, měla víc nábojů a pálila častěj) a DOKTOR (rád hraju multiplayer co-op mode, takže rychlej je oživuju padlé a sobě přidávám healthy pořád - vyhovuje víc jak medvět, který dá healthy jen jednou.. mě moc nedávají, mě jen po troškách ukusují ranky které právě doktor dohealuje)

Jinak jak se ti používá světelný meč? Je tak na blízku jako mačeta?? Silný může být jak chce ale já nerad riskuju zbytečné kousnutí.
iPhone expert
iPhone expert

Jump3r-ko | ned črc 15, 2012 4:08 am

Áno, pozvanie som poslal ja ale dlhšie sa nič nedialo tak somto zrušil :D Ja mam uz všetky zbrane ale radšej mám minigun ako plasmu. Lightsaber je naozaj dobrý, seká dosť rýchlo ale niekedy sa mi stane že sekne vedľa a to samozrejme znamená zbytočné kusnutie.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar MiroSVK | ned črc 15, 2012 12:54 pm

Prave to idem vyskusat, pridajte si ma, rad si zahram COOP.
Edit: je to fakt pecka, len by sa mi viac páčilo keby tam boli tiene a tiež by tam bola lepšia hudba, a inak ako ste tak rýchlo zarobili toľko peňazí ?
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim :)
Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar TDa | ned črc 15, 2012 8:56 pm

Miro: Survival, není to jen čím dýl přežiješ, tím víc peněz, ale máš i bonus za to že neděláš krátké hry ale právě vydržels tak daleko. A mise taky neplatí málo (kromě těch prvních). Prostě hraj a prachy příjdou :D

Takhle jsem přišel k ~85,000. Podotýkám, že jsem hrál sám a ne co-op
http://i49.tinypic.com/25ktpwz.png
To bylo ještě s AK47, desert eagle, flamethrower a postavou šerifa. Zitra se začnu pokoušet o nový rekord když mam tu novou výbavu - boom bow, desert Eagle, Grenade launcher a postavou doktora.

A hlavně nekupuj to nejdražší, resp kup všechno ale používej jen to co sedí TVOJÍMU stylu.

//EDIT:
doplněn slibovaný obrázek

//EDIT:
V dalším updatu bude resp už JE ninja. Víc se neví, já tipuju že bode rychlý a dobrý na sečné zbraně
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar MiroSVK | pon črc 16, 2012 5:08 pm

Tak som si kúpil boom bow+laserovy meč + ten veľký laser + doktora a je to fakt sranda
iPod Touch 4G 32 GB 5.0.1 JB - predane
new iPad 16GB 5.1.1 JB vlastnim :)
Pridajte si ma do gamecentru ! Rad si s vami zahram :)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Hry pro iPhone